Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli 7 Haziran seçimlerinde istikrarın süreceğini ve Nevşehir’in büyümeye devam edeceğini kaydetti.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde açıklamalarda bulundu. Yürekli, ‘’Türkiye’de ve Nevşehir’de istikrarın sürecek.

7 Haziran akşamında da AK Parti iktidarı şahlanacaktır. AK Parti iktidarı olarak bazılarının hayal bile edemeyeceklerini yaptık. AK Parti Türkiye’de sayısız projelere imza attı. Nevşehir’de bugüne kadar yapılmayan AK Parti iktidarıyla birlikte yapıldı. AK Parti iktidarıyla başta Nevşehir olmak üzere, ilçelerimizin, beldelerimizin çehreleri değişti, değişmeye de devam ediyor. AK Parti’nin neferleri olarak bizler Nevşehir için çalışıyoruz.

İlçelerimiz için beldelerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Nevşehir’de bugüne kadar yapılmayanları AK Parti iktidarı olarak yaptık. Nevşehir büyüyor, gelişiyor. Özkonak büyüyor ve gelişiyor. 7 Haziran akşamında da milletimiz istikrarın sürmesi için sandık başına gidecekler. Türkiye’de ve Nevşehir’de istikrar sürecektir. Halkımız sandık başına gitmeden önce AK Parti iktidarından önce ki Nevşehir’i ve AK Parti iktidarıyla birlikte gelişen Nevşehir’i gözlerinin önüne getirip oy kullanacaktır. AK Parti olarak Nevşehir’de 7 Haziran akşamında dördüncü yıldızımızı önce Allah’ın izni daha sonra ise vatandaşlarımızın destekleriyle hep birlikte takacağız’’ şeklinde konuştu.