Zafer Partisi (ZP), Nevşehir'de merkez ve 7 ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantısını Bolu Et Mangal'da düzenlediği kahvaltılı basın açıklamasıyla gerçekleştirdi. ZP Nevşehir İl Başkanı Oğuzhan Alaca; Nevşehir Belediye Başkan adayının Burak Aşıkoğlu olduğunu açıkladı. Zafer Partisi’nin Nevşehir'in 7 ilçesinde de aday çıkartarak tek başına seçime gireceğini vurgulayan Başkan Alaca, 7 ilçedeki belediye başkan adaylarını tanıttı. 

ZP Nevşehir İl Başkanı Oğuzhan Alaca yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"Zafer Partisi olarak ülke genelinde gördüğümüz büyük teveccüh ve yükselişle birlikte, Nevşehir'imizde de benzer bir başarı hikayesi yazmak için buradayız. Nevşehir il teşkilatı olarak bize verilen kıymetli teveccühün hakkını Ulu Önder Atatürk’ün çizgisinden çıkmadan ülkemize ve milletimize hizmet ederek ödeyeceğimize söz veriyorum.

Tek ülküsü devletinin ve milletinin menfaatlarini korumak ve yüceltmek olan bizler bu uğurda hiçbir engeli tanımayacağız. Nitekim, teşkilatımız bize duyulan güveni ve desteği koruyabilecek genç ve dinamik kadrolardan oluşmaktadır

Bugün, ülkemizin geleceğine yön verecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde,  Zafer Nevşehir olarak Belediye Başkanı Adaylarımızı ve Meclis Üyesi adaylarımızı kamoyuna duyurmak için bir araya geldik.

Bilmenizi isterim ki adaylarımız Nevşehir'imizin her köşesine hizmet etmeye hazır, tecrübeli ve donanımlı kişilerdir. Nevşehir'imizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha gelişmiş bir şehir haline getireceğiz. Bizler, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, vizyoner ve dürüst bir yönetim anlayışını temsil ediyoruz.

Memleketine hizmet etmek ve Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete sahip çıkmak için mücadele edecek olan belediye başkan adaylarımızı sizlere ve tüm Nevşehir halkına takdim etmek istiyorum. Allah yolumuzu açık etsin." dedi.

  • Nevşehir Belediye Başkanı Adayı : Burak Aşıkoğlu
  • Acıgöl Belediye Başkanı Adayı : Zekerya Bilada
  • Avanos Belediye Başkanı Adayı : Muhammed Yardımcı
  • Derinkuyu Belediye Başkanı Adayı : Buğra Bilgin
  • Gülşehir Belediye Başkanı Adayı : Baran Koyuncu
  • Hacıbektaş Belediye Başkanı Adayı : Hasan Burak Yağcı
  • Kozaklı Belediye Başkanı Adayı : Adil Sayın
  • Ürgüp Belediye Başkanı Adayı : Mustafa Abidin Ay

Bu kutlu yolda bize omuz veren tüm teşkilat üyelerimize, değerli basın mensuplarına ve tabii ki siz sevgili hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.