Nevşehir Valisi Ali Fidan, ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ’u makamında kabul etti.

Ziyarette, yeni geliştirdikleri yerli ve milli cihazı ürettiği yer altı götüntüleme cihazı hakkında brifing veren Başbuğ, tamamen yerli yapım ile üretilen Proton Elıc Rb-ı M-2 If termal görüntülü arama cihazı Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Garnizon Komutanlığı bünyesinde kullanılmak üzere Vali Ali Fidan'a takdim etti.

Nevşehirli iş insanı Başbuğ ile bir süre sohbet eden Vali Fidan, başarılı çalışmalarından dolayı Başbuğ’u tebrik etti.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ile çekilen fotoğraf ve iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ'a ziyaretinde Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Turist Rehberleri Odası (NERO) Başkanı Özay Onur ve FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da hazır bulundu.

Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazlarıyla sadece Nevşehir değil tüm Türkiye'nin gururu olan Assuva Savunma Sanayii Başkanı Nevşehirli Remzi Başbuğ, ürettiği ürünler en son deprem bölgesinde bir çok canın kurtulmasına vesile olurken, sınır dışı hareketında da Türk ordusuna önemli bir rehber oluyor.

FİB Haber Merkezi olarak değerli hemşehrimiz Remzi Başbuğ'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.