Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü proğramına katılarak sürpriz yaptı.

Kadınlar Günü matinesi öncesinde sahneye davet edilen Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, Göreme Belediyesi’ne kendi firması tarafından yerli imkânlarla üretilen ve dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edilen yaklaşık 3 Milyon TL değerindeki ‘Proton Elic Lb Norton’ cihazı hediye etti. 

Belediye Başkanı Ömer Eren'e hediyesini takdim eden Başbuğ, kendisine gösterilen ilgi içinde özel olarak teşekkür etti.

Cihaz, Göreme Belediyesi tarafından yer altındaki tünel, sığınak ve depolar ile su kaçaklarının tespitlerinde, göçük, deprem  ve ormanlık alanlardaki kayıp aramaları gibi bir çok farklı alanlarda kullanılacak.

Belediye Başkanı Ömer Eren, ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan Assuva Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ'u tebrik etti.

Başkan Eren, "Böylesine özel bir güne anlam katan değerli hemşehrimiz İş İnsanı Remzi Başbuğ'a Belediyemiz himzetlerinde kullanılmak üzere yaklaşık 3 milyon TL değerinde ki hediyesi için  bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.