AK Parti Genel merkezinde gerçekleşen ikinci temayül yoklaması tamamlandı. Bilindiği üzere, daha önce adaylarla ilgili yerelde anket ve teşkilatla temayül yoklaması yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan adaylarla ilgili son kez değerlendirme yapacağı bugün saat 15.00’de AK Parti Genel Merkezi’nde Nevşehir teşkilatı ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

AK Parti'nin Nevşehir Heyeti, 31 Mart 2024 mahalli seçimleri için yapılan temayül yoklamasına AK Parti Genel Merkezi'nde katıldı. Erdoğan, Nevşehir teşkilat üyelerini tek tek dinleyerek bilgi aldı. 

AK Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmede, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Üç kademe ilçe başkanı, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç hazır bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda"  AK Parti Genel Merkez Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın Başkanlığında düzenlenen 31 Mart Yerel Seçimlerine dair ‘Teşkilat Temayül Toplantısı’na katılım sağladık. Sayın Cumhurbaşkanımıza Nevşehir’imize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun." dedi.