Nevşehir  Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclisi, yapılan seçimlerin ardından ilk kez toplandı. Toplantıda, Meclis Başkanlığı'na Seyit İnce, Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Varol ve Zafer İnanır, katip üyeliğe ise Ali Ün getirildi.

NTSO ya seçilen Yeni Meclis Başkanı Seyit İnce, seçimlerin geride kaldığını, NTSO'nun bundan sonra birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Seçimlerde büyük bir rekabet içinde yarışan başkan adaylarından Yakup Zağlanmış, seçimleri tamamladıktan sonra NTSO Meclisi'ne seçilenlere görevlerinde başarılar diledi. Zağlanmış, ''Biz istiyoruz ki, NTSO ortak akılla yönetilsin. Hepimiz NTSO'nun Nevşehir ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlaması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Hep birlikte, ortak çaba sergileyerek, NTSO'nun daha iyi hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Herkes NTSO Meclisi'nde özgürce fikirlerini söylemelidir'' diye konuştu.

NTSO Başkanlık yarışını önde tamamlayarak yeniden Başkanlığa seçilen Arif Parmaksız da, Meclis'e yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi. Seçimlerin artık geride kaldığını ifade eden Parmaksız, bundan sonra el birliğiyle NTSO'nun başarısı için çalışılması gerektiğini kaydetti. Parmaksız, Meclis üyelerinin ve toplantıya katılanların 'Regaip Kandili'ni de kutladı.

Bu arada 29 Mayıs ta yapılacak olan Ticaret Borsası Başkan Adayı Mustafa Çelebi de Meclis Başkanı Seyit İnce yi ilk tebrik edenler arasında yer alırken NTSO Başkanı Parmaksız la bir süre sohbet ettiler.

Odanın Komitelerinde kendi meslek gruplarını temsil etme hakkı kazanan isimlerden Musa Ertaş, Mehmet Ali Öbekli İlhan Kahraman,Zafer İnanır,Yüksel Babaoğlu,Mehmet Varol,Mithat Şahin,Kemal Güner,Sedat Catekin, Mehmet Yaylaklı,Ünal İkizoğlu,Nafiz Demir,Ahmet Tok,Ercan Civelek,Murat Bilgili,Mesut Sayar,İrfan Karaca,Habil Uluer,Mahmut Çalışkaner ile çok sayıda Oda üyesi katıldı.

Yargı gözetiminde yapılan seçimler neticesinde; Oda Meclisine seçilen 61 üyenin katılımı ve oybirliği ile alınan sonuçlara göre:

Yönetim Kurulu Başkanı : M. Arif PARMAKSIZ

Yönetim Kurulu Üyeleri:
Mehmet Ali ÖBEKLİ
Cengiz YILDIZ
Ahmet TOK
Mehmet İrfan KARACA
Yüksel BABAOĞLU
Ahmet ERGÜN
Habil ULUER
Hakan KAVAS
Kemal GÜNER
Serhat CANTEKİN

Genel Kurul Delegeleri:

Seyit İNCE
Mehmet Ali ÖBEKLİ
Cengiz YILDIZ
Ahmet GÜNDÜZ
Necdet CİVELEK
Ömer GÜÇLÜ

Disiplin Kurulu Üyeleri:

Cavit DİRİKOÇ
Kemal ŞENGÜL
Seyit Mehmet AVŞAR
Salih TÜRKÇÜ
Derviş KARAŞAHİN
Oğuzhan KÖYLÜ
Seçilmişlerdir.

 

 

Ayrıca yargı gözetiminde olmaksızın en yaşlı Meclis üyemiz Ahmet GÜNDÜZ başkanlığında yapılan Meclis toplantısıyla

Meclis Başkanlığına : Seyit İNCE

Meclis Başkan Yardımcılıklarına: Mehmet VAROL ve Zafer İNANIR

Meclis Katip Üyeliğine : Ali ÜN

Seçilmiştir.

 

Mevzuat hükümleri doğrultusunda Odamız organlarının vazife taksimleri ilerleyen günlerde yapılacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.