2024 Yerel Seçimleri öncesi Nevşehir'de adaylığını açıklayan ilk Muhtar adayı olan Esentepe Mahallesi muhtar adayı Cengiz Daşkesen, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle halkı, muhtar adayı Cengiz Daşkesen'e tam destek veriyor.

Esentepe'de Cengiz Daşkesen Rüzgarı esiyor

Nevşehir Esentepe Mahallesinin sevilen berberi Cengiz Daşkesen, doğup büyüdüğü ve 13 senedir esnaf olarak hizmet ettiği Esentepe Mahallesi’nde muhtarlığa aday oldu. Geçtiğimiz Haziran ayında muhtar adaylığını açıklayan Cengiz Daşkesen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren gece-gündüz demeden çalışan Cengiz Daşkesen, Esentepe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

SEVGİ GÖSTERİYLE KARŞILANIYOR

Ziyaretler esnasında muhtar adayı  Cengiz Daşkesen, mahalle halkının sorun ve taleplerini dinliyor. Mahallesinde yaşayan vatandaşları gece-gündüz demeden evlerinde, görev yaptığı kamu kurumlarında ve çalıştıkları işyerlerinde de ziyaret eden Cengiz Daşkesen, büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanıyor. Muhtar seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatan Cengiz Daşkesen’e, mahalle halkı tam destek veriyor. Güzel kalpli, güler yüzlü, mütevazı ve samimiyetiyle kısa sürede mahalle halkının takdirini kazanan Cengiz Daşkesen, tek amacının mahalle halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

“MAHALLEMİZE HAK ETTİĞİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Doğup büyüdüğü mahallesinde esnaf olarak çalışsa da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağını ifade eden Cengiz Daşkesen, “Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızı görev yaptıkları kamu kurumlarında ve çalıştıkları işyerlerinde ziyaret ederek bir araya geliyoruz. Akşam da ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Seçime artık sayılı günler kala çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde mahalle halkımız bana büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu ilgiden oldukça memnunum. Seçimlerde mahalle halkımızın vereceği destekle muhtar seçilmem halinde mahallemize ve vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti vereceğiz. Hayata geçireceğim projelerle Esentepe Mahallesi’ne değer katacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

"Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim"

Esentepe Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Cengiz Daşkesen açıklamasında, Esentepe Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Cengiz Daşkesen, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. Esentepe Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Esentepe Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Esentepe mahallesi muhtar adayı Cengiz Daşkesen'in işte azaları:

  1. Kahraman Soymaz
  2. Murat Civelek
  3. Ali Şükrü Ercan
  4. Meral Öğül
  5. Nurettin Genç
  6. Cengiz Yurt
  7. Mehmet Bedenli
  8. Burak Barut

Esentepe Mahallesi'nde erkek kuaförlüğü yapan muhtar adayı Cengiz Daşkesen, evli ve iki kız çocuk babası.