Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneği, yaptığı yazılı açıklamasında her türlü saldırı ve ithamlara karşın İmam Hatip neslinin ve şehrimizin bir evladı olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın her zaman yanında olduğunu duyurdu. İşte o açıklama;

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneği olarak, ülkemizde ve dünyada oluşan her olayda ümmet bilinci anlayışında yaklaşımlarda bulunmuşuzdur. Değerlerimize bağlılığımızın göstergesi olan duruşumuz ile mazlumların ve haksızlığa uğrayanların savunucusu ve kardeşi olmuşuzdur. Her nerede ve her ne şekilde haksızlık ve zulüm varsa haklının ve mazlumun tarafını seçmişizdir.

Gerek ülkemizde, gerekse dünyada inancımıza ve müslümanlara saldırılar had safhaya ulaşmış olup, haksız bahaneler üretilerek Hakk yolunda yürüyenlere her türlü saldırıyı mübah görmeler yoğunlaşmıştır.

Bir vesile ile, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesini hazmedemeyen, yargı kararlarına saygısızca isyan eden güruh; Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Rasim ARI Bey’e de saldırmayı, hatta Kapadokya bölgesini boykot etmeyi bir kampanya haline dönüştürdüler.

İstanbul seçimleri üzerinden mütedeyyin insanlara sopa göstermeye çalışan sözde sanatçıları Belediye sınırları içerisinde sanatsal faaliyet kapsamında davet etmeme kararı alan Belediye Başkanımız Sayın Rasim ARI, bu cenahtan saldırılara maruz kalmış, ancak şehrimiz insanı tarafından takdirle karşılanmıştır.

Biz de Alemdar İmam Hatipliler Derneği olarak, her türlü saldırı ve ithamlara karşın İmam Hatip neslinin ve şehrimizin bir evladı olan Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Rasim ARI’ya sonsuz destek veriyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur...

12/05/2019

ALEMDAR İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ