Nevşehir'de İlk İnternet Televizyonu Yayına Başlıyor.
www.fibhaber.com bir ilke daha imza atarak internet üzerinden “Web TV” yayınına başlıyor. Yeni yayın döneminde startı verilecek olan FİB Haber.Com Web TV, günün 24 saati yayın yapacak.

Nevşehir ve ilçeleriyle Kapadokya Bölgesi’nin faaliyetlerinin yer aldığı haberler, duyuru ve anonsların yanı sıra Nevşehir’in tanıtımının da yapılacağı Web TV ekranlarında Nevşehir ve Nevşehirlileri ilgilendiren genel haberler, sportif, sosyal ve kültürel yayınlar da yer alacak.

FİB Haber.Com bünyesinde kurulan Web TV’de ilk hedeflerinin Nevşehir'i öncelikle Nevşehir’de yaşayanlara tanıtmak ve Tüm Dünyaya açılan pencerede www.fibhaber.com haberlerini paylaşmak olacak.

Nevşehir ve Nevşehirlinin sesini Türkiye’ye ve dünyaya duyurmayı da amaçladıklarını vurgulayan FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal, “Nevşehir ve ilçeleriyle Kapadokya bölgesinden sıcak haberleri vatandaşa duyuracak olan FİB Haber.Com Web TV, haber ağırlıklı bir ekran olacak ama kültürümüzün öne çıkan özellikleri de bu ekranda yer alacak. Web TV, özellikle gurbettteki Nevşehirlilere memleketini yakınlaştırarak etki alanını genişletmek, etkileyeceği kitle sayısını artırmak, Nevşehir'in sosyal kültürel ekoomik haberleriyle, sadece belediye ile ilgili değil, tüm kurum ve kuruluşlarımızın faaliyetlerine yer vermek gibi görevleri de üstlenmiş olacak” dedi.