Nevşehir Gençlik Merkezinden gönüllü gençler, Nevşehir merkez 350 Evler Mahallesinde ikamet eden 81 yaşında Salih Uçar'ı evinde ziyaret etti.

350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ yaptığı açıklamasında; "İyilik Ağacı Projesi ile Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve 350 Evler Mahallesi Muhtarı olarak ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor." dedi.

Muhtar Bağbuğ gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin şu açıklamalarda bulundu.; "Gençlik merkezi ile 350 Evler Mahallesinde ikamet etmekte olan Sayın Salih Uçar beyi ziyaret ettik. 81 yaşında Salih amcamın hayat tecrübesi ve deneyimi çok yüksek birisi bizlere vermiş olduğu nasihatlerden 
dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca evlerinde bizleri ağırlayan Ahmet Uçar Beye ve Penbiş Uçar Hanıma teşekkür ederiz. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin."

Ziyaretimize, sevgi ve merhamet timi'ne üye olan Gönüllü gençlerimiz Ammar Mayale, Muhammed Cheikh, İbrahim Diallo, Nuray Yüksel, Arif Kiraç, Gençlik Lideri Kezban Yenigül, Esra Ellialtı Gençlik Merkezi Lideri de eşlik ettiler.