2017 Yılı 1. Dönem BAP Başvuruları 16 - 30 Ocak 2017 tarihi arasında yapılacak.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü
Tarafından yapılan açıklamalara göre; 2017 Yılı Bilimsel Araştırma Projeleri 1. Başvuru Dönemi 16- 31 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak. Yurtdışı Konge Katılım Desteği Projeleri: Devamlı Açık olacak.
2017 Yılı Parasal Destek Üst Limitleri Altyapı Destek Projeleri için 30 bin TL, Bilimsel Araştırma Projeleri için 30 bin TL, Lisansüstü Tez Projeleri: Doktora Projeleri için 10 bin TL, Yüksek Lisans Projeleri için 5 bin TL, Yurtdışı Kongre Katılım Desteği Projeleri için 2 bin TL olarak belirlendi.
Proje başvuruları BAP sayfamızda bulunan "Belgeler" sekmesi altındaki "Formlar" içerisindeki "Başvuru Formu" kullanılarak hazırlanır, çıktısı alınır ve imzalanacak. Başvuru Formundaki talep edilen gerekli belgeler eksiksiz olarak hazırlanan forma eklenecek. İmzalanmış olan başvuru formu ve ekleri bilgisayara taratılır ve PDF formatında "Neü İç Ağ"da bulunan "Akademik İşlemler" sekmesi altındaki "BAP Başvuru" modülünde ki bilgiler girildikten sonra sisteme yüklenir. İmzalı başvuru formu ve ekleri BAP birimine elden teslim edilir. Proje başvuru formu hazırlanırken talep edilecek olan analiz, test, kitap veya yayın basımları, vb çalışmaların öncelikle üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tasarım, Baskı Uygulama ve Araştırma Koordinatörlüğünde yaptırılması, yaptırılamıyor ise diğer kamu veya özel kuruluşlarda yaptırılması gerekmekte. Talep edilecek makine ve techizat ile kitapların üniversitemizin laboratuvarları, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kütüphanelerinde bulunup bulunmadığının araştırılmasından sonra yazılmalı.