Gamze ve Osman Özkan çifti çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden  Özkan ailesinin oğulları Osman Özkan ile yine Avanos'un tanınmış ailelerinden Sarıtaş ailesinin kızı Gamze Sarıtaş, gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Gamze ve Osman ÖZKAN çifti Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Uçhisar Silene Hanem Restaurantta gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Özkan ve Sarıtaş ailelerinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan Sarıtaş ve Özkan aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Osman ile Gamze’nin mürüvetini dostlarıyla paylaştı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Uçhisar Belediyesi Nikah memuru Emin Yılmaz, nikâh şahitliklerini ise Burcu Tanrıverdi,Hale Çoban, Akif Bilgiç ve Belma Cingil yaptı. Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından çiftler ilk dansı gerçekleştirdiler.


Kardelen Koleji ve Nevşehir ve bölgesinden çok sayıda Eğitmenler ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol, Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Yavuz Göncü,Kentimizin yine sevilen Yöneticilerinden Erol Turan ile salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı.

Gecenin kahramanı genç çift "Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Gamze  ve Osman ÖZKAN Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Uçhisar Hanem Restaurantta şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...



0 384 212 9 444

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı



Gelin Yolu

Gelin Masası

Kamera Fotoğraf çekimleri

Masa-Sandalye Giydirme

Ses sistemi

Işık Sistemi

Orkestra

Palyaço

Animatörler

İlahi Grubu

Şamdan

Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın...

ALO :0 384 212 9 444