Bugün Nevşehir'de yaşanan bu tatsız olayın benzerlerini zaman zaman başka illerimizde de görüyor ve duyuyoruz. Bir takım çevrelerce planlı olarak yapılmak istenen Provokatif eylem ve olaylara karşı vatandaşlarımızı sağduyuya davet ediyoruz.
Yine Bir takım Kendini bilmezlerin çıkarmış oldukları bu tür Provokasyonlara karşı tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı duyarlı ve sorumlu basın anlayışıyla sağ duyuya davet ediyoruz. Bu tür münferit olaylarda şahıslarla olayın bütününü karıştırmadan bize inancımıza ve değerlerimize yakışır bir tutum sergilememiz gerektiğini bize kadar ulaşan Osmanlı'dan gelen ata yadigarı bir miras ve Mevlana'dan gelen bir manevi mesaj olarak algılıyoruz.


"PROVOKASYONA GELMEYİN'  LÜTFEN SAKİN OLALIM ...! 
Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ediyor bugün ki meydana gelen elim olayda yaralanan kardeşlerimize Allahtan acil şifalar diliyor, bu çirkin olayı yapan hadsizleri kınıyor Türk Polisi ve Adaletine olan güvencimizle gerekli cezanın verilmesini biran önce hak ettiği cezaya çarptırılmasını bekliyoruz. Bunun da www.fibhaber.com olarak takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

   Saygılarımızla
FİB Haber.Com Yönetimi