40 yıldır eğitim ve spor camiasının içinde çeşitli görevler yürüten ve 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel yönetimler seçimleri için görevinden istifa eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney, aday adaylık çalışmaları kapsamında Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber internet gazetemizi ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri için Milliyet Hareket Partisi’nden Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olarak “Gelecek seçimler için değil, Gelecek nesiller için TAM ZAMANI” sloganı ile yola çıkan Tarkan Güney, FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Aday Adaylık sürecini değerlendirdi. 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Nevşehir'de eğitim ve spor camiasının sevilen ismi Tarkan Güney, FİB Haber gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile seçim değerlendirmelerinde bulundu.

Güney açıklamasında, “Bizim de tecrübelerimiz var. Nevşehir’e karşı bir sorumluluğumuz var, heyecanımız var. Nevşehir için yola çıktık” dedi.

Nevşehir'de yaşam kalitesi üst seviyelere çıkacak!

MHP Başkan adaya dayı Tarkan Güney, yenilikçi, katılımcı ve sürdürülebilir bir şehir vizyonuyla yürümeyi, yaşam kalitesini üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Güney, ziyarette yaptığı açıklamada, “Şehir yönetimine teknoloji entegrasyonu ile daha hızlı ve etkili çözümler sunacak, iletişimi her zaman zirvede tutacağım. Başta geleceğimiz gençlerimizin eğitimi ve spora teşviki için hazırladığımız projelerimizde onları Milli manevi değerlere saygılı, sorumlu bir birey olmaları adına sağlıklı yarınlara hazırlayacağız. Sosyal Belediyecilik ve Çevre dostu politikalarımızla yeşil alanlarımızı koruyacak, doğal kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanacağız” diye konuştu.

‘BİRİKİMİMİZİ MEMLEKETİMİZE AKTARMAK İSTİYORUZ’

Güney; ” Siyasi birikimimiz ekibimiz ve projelerimizle Nevşehir'e hizmetkâr olmak için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Nevşehir'in sorunlarını içinde yaşayan bir ferdi olarak çok iyi biliyoruz. Çözüm odaklı, istişare kültürü ile hepsini birer birer çözüme kavuşturacağız. Bu konuda her zaman gücünü arkamızda gördüğümüz sayın il başkanım Adnan Doğu beyefendi ve bölgemizin umudu Nevşehir'in gururu kıymetli milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da gücünü arkamıza alarak Nevşehir'imizi layık olduğu hedeflere ulaştırmak için çalışacağız. Rabbim il başkanımıza ve sayın vekilimize güç kuvvet versin. Hedefim Nevşehir'imize MHP belediyeciliğini kazanmak ve üç hilal sancağımızı dalgalandırmaktır. Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek 31 Mart akşamı halaylar ile kutlama yapmak istiyoruz. Güçlüyüz, güç bizden yana bir mütefekkirin deyimiyle “ Kamil odur ki odur ki koya dünyaya bir ese, eseri  olmayanın yerinde yeller eser”. Biz Nevşehir'e eser koymaya geliyoruz. Sevdalısı olduğum şehrimize eserler ile inşa etmeye geliyoruz. Bu vesile ile Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımız hayırlara vesile olsun. Nevşehir muradına erecek” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Güney , “Bize böyle bir görev verilirse Nevşehir halkı ile birlikte Nevşehir’e hizmet edeceğiz. Heyecanımızı ve birikimimizi buraya aktarmak istiyoruz.

“Sosyal sorumluluk projelerine özel bir önem vererek, her yaştan ve her kesimden bireylerin seslerini duyacağız. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarına yapacağımız yatırımlarla, çocuklarımızın ve gençlerimizin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayacağız. Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş gücüne katılımlarını teşvik eden projelerle, ekonomik kalkınmayı tüm toplumla birlikte gerçekleştireceğiz. Nevşehir ve tüm ilçelerimizin tarihi ve kültürel mirasını koruyup, bu mirası modern şehircilik anlayışıyla harmanlayarak, hem yerel halkımızın hem de ziyaretçilerimizin huzur bulacağı bir Nevşehir hedefliyoruz. Nevşehir merkezi ve gurbette yaşayan tüm hemşehrilerimizin, Nevşehir için atan her kalbin fikirleri bizim için değerlidir” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney “Biz şunu çok iyi biliyoruz ki yolu doğru olanların yükü ağır olurmuş. Bizim yolumuzun doğru olduğunu düşünüyorum. Ben bugüne kadar bu ülke için bu şehir için ne yaptıysam hiçbir karşılık beklemeden yaptım. Bundan sonra da hiçbir karşılık beklemeden daha çok çalışmak için durmadan yola devam edeceğim. Bu şehrin eğitimine ve spor camiasına katkılar sunmaya çalıştım. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında büyük katkılar sağladığımı düşünüyorum. Bu şehri sokak sokak biliyorum ve bu şehirde yaşayan insanların hayallerine ortak olmaya çalışıyorum. MHP çatısı altında ilimize hizmet etmek için varım. Milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı durumundaki basın mensuplarımızın, emektar gazetecilerimizin ev sahipliği yapmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, ziyaretlerinden dolayı MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tarkan Güney’e çıktığı bu yolda kolaylıklar dileyerek teşekkürlerini iletip ve başarılar diledi.