Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yaşam

Nevşehirli iş insanı Necmi Cantekin’in cenazesi Kurşunlu Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Genel

Kapadokya bisiklet grubu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde Çanakkale Şehitlerini Anma Turu düzenledi.

Genel

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü” Nevşehir’de düzenlenen bir dizi programla kutlandı.

Yerel

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, KYK Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında gençlerle bir araya geldi.

Güncel

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan 23 yaşındaki genç boş arazide ölü olarak bulundu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Eğitim

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Lale Anaokuluna ziyaret gerçekleştirdi

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, sanayi esnaflarının beklediği yeni sanayi için 350 dükkanın temelinin bu yıl atılacağını duyurdu.

Genel

Türkiye'nin ilk sessiz pazarı Nevşehir'de hayata geçti. Nevşehir'de Kapalı pazar yerine gelen vatandaşlar gürültüden uzak keyifle alışverişlerini yapıyor.

Magazin

Nevşehirli sanatçı Doğan Yılmaz & Hakan Dede İş Biriliği İle Akıllardan Çıkmayacak Şarkı “Kimseyi Sevemezsin” video klibiyle netd müzik'te yayınlandı.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlad

Eğitim

18 Şubat Pazar günü 10. ve 11. Sınıflara yönelik yoğun bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavına büyük ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu