AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın vefat eden annesi değerli annesi Güler Kemikkıran (64) son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakiben Kurşunlu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı´nda toprağa verildi.

64 yaşında hayatını kaybeden Güler Kemikkıran için öğle namazını takiben Kurşunlu Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri eşi Lütfü Kemikkıran ile oğulları Ali Kemikkıran ve Mehmet Kemikkıran'ın kabul ettiği cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet  Savran, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti il,ilçe, belde teşkilatları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlarında aralarında bulunduğu siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isimler katıldı. 

Merhumenin cenazesi Taşlıbel mezarlığında toprağa verildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak, Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.