M. KEMÂL’ İN İTLERİ DİYE AŞAĞILANANLAR KİME OY VERECEK?

Altılı masa olarak tesmiye edilen, ama aslında onbirlilerden müteşekkil proje ittifakının, milletvekili seçiminde durumu nedir? Akşener kısmının sağlam görünüşü zahirî... Ama sakallı, ve tek başlarına birer hiç olan diğer mikroskobik partilerde sorun yok. Onlar, abandıkları binek sırtına yapışmak zorundalar. Beleşten koltuk kapma fırsatı her zaman ele geçmez... Kandil tarafı zaten kurucu ortak.  Emir ABD gevurundan, uymak pekeke gevurundan. Buna karşılık:

Cumhurbaşkanı seçiminde işleri zor  ve  Bay Baybay Kemalın durumu kritik.. Oylarda garanti  yok. Eğer, ne söyleyip ne gösterdiyse; süt dökmüş kedi gibi döndürüp masaya geri getirdiği Akşener,  şahsen buna oy verirse...  Babacan, “bizimkiler  asla CHP’ye oy vermez” dediği akrabalarını ikna edilebilirse.. Muharrem İnce taraftarları Cuhapaya yönelirse... “Mustafa Kemâl’in askerleri değil, generalleri olsanız ne yazar. İt sürüleri!” diye hakaret edilen kitle‘Yarabbi şükür’ deyip sîneye çekerse: Bay Bay Baykemal yüzde elliyi yakalar...

Kendine ait rekoru tekraren kırarak ‘dünyanın en kazanamayan lideri’ ünvanını kimseye kaptırmamak üzere korur... Ama  Cumhurbaşkanı olamaz... 

Çünküm, yüzde elli yetmez... Artı bir lâzım.  Rakamla +1.  O minnacık oyun ise Davıtoğlu’nun halasında olduğu söyleniyor.... Ahmet Bey ne yapar ne eder: “Halacığım senin oyun CHP’ye gitmeyecek ki.... Çiçeğe, böceğe, gandiye mandiye gidecek falan ” diye ikna edebilirse Bay Baybay Kemal’in makus talihi döner. Aksi halde  

Suçun tamamı, yeğenini üzmemek için: “Tüh ne yapsak ki? Peki vereyim bari” deyip te, sözünde durmayan halamızın olacaktır.

SEÇİM NEYİ GÖSTERECEK ?

Neyi gösterecek? Türk millî şuurunu;  derin aklını, irfanını, azmini, kuvvet ve kudretini gösterecek. Neyi gösterecek? Tüm gayrımillî çemkirmenlerin Türk siyasetinden nasıl def edildiğini gösterecek. Neyi gösterecek?  Gerçek ülkücülerimizin MHP/ BBP hattında; millî ve gerçek  sosyalistlerimizin  VATAN Partimizde cephe tutarak:  siyasî yelpazemizin kanatlarını sahtekâr ve maskeli çakmalardan arındırıp sağlama aldıklarını gösterecek.

Neyi gösterecek? Türkiye’nin Batı karşısında duruşunun daha bir keskinleşmek üzere bilendiğini gösterecek. Neyi gösterecek? Kara, hava, deniz ve uzay... Her nerede olursa olsun tüm hak, hukuk ve menfaatlerimize uzanan kirli elleri kırma, kem gözleri oyma kararlılığı, ve azmini gösterecek.

Neyi göstercek? Millet’in mevcut cumhurbaşkanının samimiyetine olan inancını; emeğine ve hizmetlerine karşılık takdir, minnet ve teşekkürünü gösterecek. Neyi gösterecek? Listelense, sayfalar doldurup ciltler tutacak  barajlar, köprüler, yollar, trenler, tüneller, hava limanları, uydular,  okullar, üniversiteler, hastaneler,  enerji santralleri, tüm diğer hizmet ve yatırımlara kör ver sağır kalmadığını; kadirşinaslığını gösterecek. Neyi gösterecek? Gabar’dan çıkanın su; Karadeniz’den gelenin rus gazı olmadığını; TOGG un bir fabrikası olduğunu;  markette SİHA satılmadığını, Anadolu’nun kartondan ve Kızılelma’nın da maket olmadığını gösterecek. Neyi gösterecek?Denizler ötesinden sınırlarımıza yığılan şer güçlere: “Ne işiniz var sınırımızda defolun! “ Diyemeyen; Ama Mehmetçik’e  dönüp te:“Ne işin var sınır ötesinde” diye küstahlaşan köle ruhlu mankurtların; “biz yapamayız”cı eziklerin; ihanet girdabında debelenen “Biz adam olmayız”cıların gerçekten de adam olmadıklarını anladığı gibi: KAAN’ın pilot kabininden yükselen süpürge sapına en müsait yerin de neresi olduğunu gösterecek.