Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü iken Hakkari SGK İl Müdürlüğüne atanan Erdin Polat, FİB Haber.Com Gazetesine veda ziyaretinde bulundu.

Nevşehir’deki veda turunu sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürü Erdin Polat, bu kapsamda Nevşehir in en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com a veda ziyaretinde bulunarak FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüştü.  

Polat, Nevşehir'e Veda Etti...

Duygulu anların yaşandığı ziyarette helallik isteyen Erdin Polat, www.fibhaber.com u ziyaret ederek bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Güvenlik Başkanlığı Kararnamesiyle Hakkari SGK İl Müdürlüğüne atanan Erdin Polat yaptığı veda açıklamasında; "Burada güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Nevşehir'i  ve Nevşehir’lileri unutmamız mümkün değil. Bu güne kadar Nevşehir'e hizmet etmenin büyük onur, gurur ve mutlululuğunu yaşadım. Çalışmalarımızda başta Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere, tüm siyasilerimize, Nevşehir SGK İl Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımıza ,kamu kurum ve kuruluşlarına ve yerel yönetimlere, STK'lara, basın temsilcilerine Nevşehir halkına görevimiz süresince desteklerden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Polat, "Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun tüm halkımızdan da helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.

Veda ziyareti için gittiği her yerde hüzünle karşılanan Polat, görev süresince Nevşehir halkının kendilerine gösterdiği samimiyetin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Nevşehirlilerin bu kadirşinaslığının asla unutulmayacağını vurguladı.

FİB Haber Merkezi Gelen Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ise Erdin Polat'a Nevşehir’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken kendilerini asla unutmayacaklarını ifade etti. İlimizden Hakkari SGK İl Müdürlüğüne atanan Erdin Polat, FİB Haber Merkezi ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'de başarılı çalışmaları ile herkesimin büyük takdir ve sevgisine mazhar olan değerli büyüğümüz değerli Müdürümüz Erdin Polat'a, Hakkari SGK İl Müdürlüğü'ndeki yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Öte yandan Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne eski Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin atanarak bu göreve getirildi...