Nevşehir Devlet Hastanesi’nde onkoloji ve kemoterapi hizmetlerine başlanıldı.

Nevşehir Devlet Hastanesine atanan onkoloji uzmanı Dr. Dilek ÇAĞLAYAN'IN göreve başlaması ile hastane bu alanda tanı ve tedavi hizmeti vermeye başladı.

Konu ilgili Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Macit Yalçın şu açıklamayı yaptı: “İlimizde sağlık hizmetlerinde önemli eksikliklerden biri olan ve bu sebeple pek çok hastanın oldukça uzun ve zorlu bir tedavi süreci için il dışına gitmesinin gerektiği onkolojik hastalıkların tedavisini artık hastanemizde vermeye başlıyoruz. Onkoloji uzmanımız hastanemizde görevine başladı ve hasta kabul ediyor. Onkoloji hastalığı olan ve takip ve tedavi sürecinde olan tüm hastalarımız onkoloji polikliniğimize başvurabilirler. Daha önce yapmış olduğumuz kemoterapi ünitesinde hastalarımız tedavilerini alabilecekler ve kontrollerini hastanemizde yaptırabileceklerdir.

Buna ek olarak onkoloji uzmanımızın da istekleri doğrultusunda daha donanımlı bir kemoterapi ünitesi içi çalışmalara başladık. Birkaç ay içerisinde yeni ünitemizde hizmet vermeye başlayacaktır ve hastalarımız burada sağlıklı bir şekilde tedavilerini olacaklardı. Bu anlamda hastalarımıza her türlü imkânı sunacağız. Şimdiden tedavi alacak olan hastalarımıza acil şifalar dileriz.”