Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği büyük bir vefa örneği göstererek derneğin kurucusu ve fahri başkanı Seyit Salgın için 19 Nisan Cuma Günü Vefatının Sene-i Devriyesinde Lale Sanayi Camii'nde mevlit okutacak.

Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneğinden Örnek Vefa

Eskimeyen Dostlar Dernek Başkanı Hasan Çekinir yaptığı açıklamasında; "Derneğimiz kurucularından değerli büyüğümüz kıymetli ağabeyimiz Seyit SALGIN ve tüm geçmişe intikal eden dostlarımız için Lale Sanayi camiinde mevlit okutacağız. Fahri Başkanımız Seyit Salgın ruhu için Lale Sanayi Cami'de  okutacağımız mevlid proğramına sevabına nail olmak isteyen tüm gönül dostlarımızı bekleriz." dedi.

SEYYİT SALGIN VEFAT YILDÖNÜMÜ

Seyit Salgın:

19 Nisan 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nevşehir Adliyesi'nde görevli Sicil Şefi ve Nevşehir eskimeyen Dostlar Derneği kurucu fahri başkanı 59 Yaşındaki Seyit Salgın, evli ve 2 çocuk babasıydı. Allah (cc) rahmet eylesin. 

Allah (cc) rahmet eylesin. 

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.