Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) ile İl Özel İdaresi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kamu sendikacılığının en önemli kazanımlarından birisi olan ve patenti Bem-Bir-Sen’e ait Sosyal Denge Sözleşmesi Nevşehir İl Özel İdaresi ile imzalandı.

Nevşehir Valiliğinde düzenlenen imza törenine Nevşehir Valisi Ali Fidan, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sedat Bika, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Feridun Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Süleyman Albayrak ve İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Müdürü Taner Kaya katıldı.

Sedat Bika imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili; “büyük mücadeleler ile yerel yönetimler çalışanları için elde ettiğimiz önemli kazanımlardan biri olan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin Nevşehir İl Özel İdaresinde çalışan Memurlarımız için hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, emeği geçenlere özellikle de bu konudaki desteklerinden dolayı Valimiz Ali Fidan Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Vali Ali Fidan da; “İlimize birlikte hizmet ettiğimiz, şehirlerimizi birlikte ihya ve inşa ettiğimiz mesai arkadaşlarımız için atılan imzanın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

İmza töreni hatıra fotoğrafı çekilmesi ile nihayete erdi.