Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında çiftçilik yapan öğretmen emeklisi Yaşar Tilki’yi evinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Emekli öğretmen ve çiftçi Yaşar Tilki, 32 yıl öğretmenlik mesleği yaptığını belirterek emeklilik sonrası toprak sevgisi nedeniyle topraktan kopamadığını çiftçilik yaptığını belirterek “Toprak benim enerji kaynağım” dedi ve yaptığı zirai faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

İl Müdürü Özgür Memiş ve beraberindekilere, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kendilerine yapılan bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini bildirdi.

İl Müdürü Özgür Memiş ise, emeklilik sonrası yaptığı üretim çalışmalarıyla tarım sektörünü desteklediğini, böylece bölge ve ülke ekonomisine katma değer sağladığını, genç çiftçilere örnek olduğunu söyledi.

Tarımsal konular hakkında bir süre sohbet eden İl Müdürü Özgür Memiş, Yaşar Tilki ve ailesine çalışmalarında kolaylıklar diledi, sağlıklı günler geçirmelerini temenni etti.

Ziyaretin ardından günün anısına fotoğraf çekildi.