NEVŞEHİR(MHA) Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği’ne atanan ve önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gidecek olan Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel ve İHH Gönüllüleri’ni makamında kabul etti.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın uluslar arası boyutta yaptığı önemli çalışmaları takdirle takip ettiğini kaydeden Vali Savaş, Nevşehir’de yürütülen yardım çalışmalarının da örnek olacak nitelikte sürdüğüne şahit olduğunu bunu da memnuniyetle karşıladığını kaydetti.

 

Sivil Toplum Kuruluşları’nın ana amaçlarına uygun hareket etmesi halinde  başarının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Vali Savaş, “İHH İnsani Yardım Vakfı kuruluş amacına uygun nitelikte sürdürdüğü faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Çalışmalarındaki titizlik bu anlamda başarıyı beraberinde getiriyor” dedi.

 

İHH Nevşehir Temsilcisi Baki  Öncel de, Vali Savaş’ın Nevşehir’de görevini sürdüğü süre zarfında  Sivil Toplum Kuruluşları’nın önünü açacak nitelikte tavsiyelerde bulunduğuna işaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

Ziyaretin anısına Öncel, Vali Savaş’a “Kudüs Maketi” hediye etti.