Nevşehirli ses sanatçısı, besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı İsmail Gökşen'den @24AYAR Altın gibi bir albüm tüm dijital platformlarda yayında...

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından sanatçı İsmail Gökşen, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "4 . resmi müzik albümüm eserlerin klip çekimleri tamamlandıktan sonra YouTube NetD kanal da yayınlanacak. Şu anda da tüm dijital platformlarda yayında Türk Müzik piyasasında Nevşehir'in Sesi olmaya devam edeceğim tüm Nevşehir halkının desteklerini beklemekteyim. Tüm gönül dostlarıma FİBHaber aracılığı ile buradan sevgilerimi gönderiyorum. Kıymetli hemşehrilerimin kendi şehrinin sesini bestecisini bu yolda yalnız bırakmayacaklarından hiç şüphem yok..." ifadelerinde bulundu.

Güzel sesi ve güçlü yorumu ile Nevşehirli sanatçımız İsmail Gökşen'e albümün hayırlı olmasını diliyor müzik hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

İşte Nevşehirli sanatçı İsmail Gökşen'den altın gibi albüm....

Yapım: Engürlü Müzik Aranjör: Barış Engürlü Akustik & Elektro Gitar: Cem Şengül Perdesiz Gitar: Cem Şengül Bass Gitar: Barış Engürlü Yaylılar: Modern Yaylı Grubu Telli Çalgılar: Yusuf Ali Önal Nefesli Çalgılar: Aykut Sütoğlu Mix, Mastering: Enver Akarcalı Kayıt Stüdyosu: Sound By Engürlü

Fotoğraflar: Galip Hasan Temur

İsmail Gökşen;

"Altın ateşte, insan mihnette belli olur Sevgili gönül dostlarım; 4. resmi müzik albümüm olan @ 24 ayar ile sizlerin huzurunda olmanın heyecanı yine başka güzel. Bu albümüm de bana eşlik eden çok güçlü bir kadro hepsi de birbirinden kıymetli müzisyen dostlarım ve barış engürlü aranjörlüğünde işlenmiş şarkılarım, çok kıymetli sizlerin o naif duygularınıza, dinler iken yine çok keyif vereceğinden hiç şüphem yok. Destekleriniz adına hepinize yürekten şükranlarımı sunuyorum. Sevgilerimle"

[email protected] instagram/ismailgoksen.

f.c/facebook/ismailGökşen ENGÜSLÜ

youtube/ismailgoksenf.c/youtube/ismailGökşen