Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde DSİ 12. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından dere ıslah çalışması başladı.

Geçtiğimiz günlerde FİB Haber Merkezi olarak gündeme taşıdığımız Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi'nin çağrısı sonrası Özlüce köyünde taşkınlara sebebiyet veren dere ıslah çalışması için çalışmalara start verildi.

Bakan Yardımcısı Gizligider'e özel teşekkür

Beraberinde ilkokul öğrencileri ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi," Dere yatağımız için ıslah çalışmaları başladı. Çocuklarımız okula gelip giderken yaşadıkları sıkıntı artık son bulacak. Özellikle yağmur yağdığında çok büyük sıkıntı yaşanıyordu. Ben buradan FİB Haber vasıtasıyla, Başta Tarım ve Orman Bakan Yadımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e, Sayın Valimiz Ali Fidan'a, Nevşehir Milletvekillerimiz Süleyman Özgün'e, Emre Çalışkan'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Özlüce'de kan bağışı başladı

Ayrıca köylerinde Kızılay için kan verme işlemi başladığını ifade eden Muhtar Gözderesi; "Bu vesile ile de Nevşehir'e kan merkezi kazandıran değerli hemşehrimiz Vefa Küçük'e ve şehrimize bir çok hizmetleri dokunan Doğan Birgül, Yaşar Eroğlu, Bayram Sağlam, Hidayete Akdemir'e, Fazlı Çekirdekçi'ye, Behçet Yaşar'a ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı değerli hemşehrimiz Mustafa Çalışkan'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.