Bahçelievler Muhtar adayı Serkan Özdemir mahalle sakinlerinden büyük destek görüyor.

Nevşehir merkez Bahçelievler Mahallesine muhtar adayı olan Serkan ÖZDEMİR, 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimleri öncesinde, "Doğru zaman Doğru Aday" sloganıyla başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ederken mahalle sakinleri de ÖZDEMİR'e destek veriyor.

Mahalle işi, gönül işi!

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Bahçelievler mahalle muhtar adayı olduğunu açıklayan ve çalışmalarına başlayan Serkan Özdemir her fırsatta mahalle sakinleri ile bir araya gelerek mahalle ile ilgili proje ve fikirleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Mahalle sakinlerinden büyük destek gördüğünü belirten Özdemir “adaylığımı açıkladıktan sonra sokak sokak mahallede çalışma yapıyorum. Bahçelievler mahallesinin röntgenini çektim. Mahalle sakinleri ile tek tek konuşarak istek ve önerilerini dinliyorum. Ziyaretlerimde beklediğimden daha fazla ilgi ve alaka gördüm. Bahçelievler mahallesi en iyisini hak ediyor. Bunu bir kez daha anladım” dedi.

Şimdi değişim zamanı!

Özdemir “Bahçelievler mahalle sakinleri her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için adaylığımı açıklar açıklamaz çalışmaya ve herkesten görüş almaya başladım. Yılların getirdiği ihmal ve gecikmeyi bir an önce kapatmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Çalışmalarında mahalle sakinlerinin fikirlerinin çok önemli olduğunu ifade eden muhtar adayı Serkan Özdemir, “tek taşla duvar olmaz. Bahçelievler mahallesi de tek akılla yönetilmez. Onun için herkesten fikir ve öneri almaya çalışıyorum. Muhtarlık prensibim de bu olacak. Mahalle sakinlerinin ortak fikir ve önerileri ile yol yürüyeceğiz” dedi.

"Doğru zaman Doğru Aday"

Muhtar Adayı Serkan Özdemir; "Doğru zaman Doğru Aday", " Destek sizden hizmet bizden " sloganı ile Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu ifade ederek “ Amacımız mahallemize hizmet etmek. Bu birikimimiz var. Bahçelievler Mahallesi halkının teveccühü ile muhtarlığa adayım. Mahalle halkımızın desteğini istiyorum. İnşallah verecekleri destek ile onlara layık olmak için çalışacağım.

Muhtar adayı Özdemir: “Güzel bir hizmet herkesin hakkıdır”

Allah’ın izni ile bu göreve seçildiğim gün mahallemize hizmet getireceğim. Yıllardır süregelen birçok eksikliği tamamlayacağım. Beni tanıyan bir çoğunuz bilir ki hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, çalışkan, gittiği her yeri güzelleştiren biriyim. Güzel bir hizmet herkesin hakkıdır sloganıyla ailenizin bir ferdinden farksız olduğumu, yardıma ihtiyacınız olduğu her an bütün sorunlarınızı dinlemeye, çözülmesi gereken her sıkıntıda üst mercilerle irtibat halinde problemleri çözmeye, mahallemizin güzelleşmesi, çok daha yaşanır hale gelmesi için çalışacağıma söz vererek tüm mahalle sakini vatandaşlarımı saygı ve hürmetle selamlıyorum.” dedi.

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

Muhtar adayı Serkan Özdemir seçilmesi halinde, Nevşehir'de ilk kez uygulama başlatarak, Bahçelievler Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

"Mahallemiz için Birlik olma vakti..."
El ele Gönül gönüle...
GSM 1 : 0 537 227 1050
GSM 2 : 0 545 128 5050
GSM 3 : 0 534 767 1750

Serkan ÖZDEMİR  kimdir?
10.10.1975 Nevşehir'in Merkezde dünyaya gelen , ilkokulu Nevşehir 20 Temuz  ilköğretim okulunda, okuyup 1990 yılında ticaret hayatına başladım.  Hala hazırda şuan Fotoğrafçı subem olan Firmamı işletmekteyim.  Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Allah in izniyle sizlerin desteklerinizle inşallah Muhtar olursam mahalle sakinlerimizin sıkıntılarıyla ilgileneceğim.

Bahcelievler mahallesi muhtar adayı

Tüm Bilgi ve Tecrübemi Mahalleme Hizmet İçin Kullanacağım.