AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, yaya olarak kentte dolaştı, vatandaşlardan sorunları ve istekleri dinledi. Açıkgöz; "Hemşerilerimizle adım adım, sokak sokak her daim bir aradayız... Gönüllerimiz bir,‬ derdimizde Sevdamızda Nevşehir" dedi.

TBMM'nin tatilinin ardından ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla sürekli iç içe olan Açıkgöz, Milli İrade Caddesi üzerinde yürüyerek vatandaşlarla sohbet edip, kendisine iletilen sorun, istek ve önerileri dinledi.

Milletvekili Açıkgöz, “Nevşehir'in en güzel yanlarından birisi, cadde ve sokaklarında sakin sakin yürümektir. Bende her zaman yaptığım gibi, bugünde Atatürk Bulvarı ile güzel caddelerimizden biri olan Milli İrade Caddesi üzerinde, yürüyerek, hemşerilerim ile muhabbet ettim. Hemşerilerim her zaman olduğu gibi yine sıcakkanlı ve içten muhabbetliydi. Onlarla olmak, dertleşmek, hasbıhal etmek beni çok mutlu ediyor. Hemşerilerimize gösterdikleri ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

'Ülke Turizmde İyi Bir Yıl Geçiriyoruz'

Milletvekili Açıkgöz' daha sonra Nevşehir Merkeze bağlı Çat Kasabası Vadisinde hizmet veren, kasabanın ilk ve tek butik oteli Kalsedon Cave Suıtes Otel’e ziyarette bulundu.

Türkiye'nin bu yıl turizmde iyi bir yıl geçirdiğini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgemizde turizmdeki bu iyi gidişten nasibini alıyor.  Kapadokya'da turizmde artış oldukça, otellerin kapasitelerini de daha fazla büyütebiliriz. İnşallah turizmdeki potansiyelimizi daha da açığa çıkartarak Nevşehir'in turizmde de hak ettiği yeri almasını sağlarız. Turizmde butik otellerin meyvesini Kapadokya'da fazlasıyla görüyoruz." dedi. Butik Otelin Kapadokya bölgesine hayılı olması dileğinde bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Çat Kasabasına böyle güzel bir eseri kazandırdıkları için de  teşekkür etti.

Açıkgöz, İl Başkanlığında gelenekselleşen halk buluşmasını sürdürdü...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra, parti il binasına gelerek burada da vatandaşların öneri, talep ve şikâyetleri ile tek tek ilgilendi. 

AK kadrolarlar ile birlikte Nevşehir'in sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Benim vatandaşımla ilgilenmeyen yönetici vebal altındadır’ sözlerini hatırlatarak, Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için bu tür buluşmalarla vatandaşları dinlemeyi sürdürüyoruz. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit ederek çözüme kavuşturmuş oluyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlarımız ise, ’Milletvekilimizin yapmış olduğu bu uygulamadan dolayı çok memnunuz. En azından vatandaşın derdini sıkıntısını birebir görüşüp ve çözüm araması bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. diye konuştular.