Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar programında dava arkadaşlarına hitap etti. Adnan Doğu bu hitap sırasında AK Parti ve İYİ Parti adaylarını açık açık uyardı ve onlara bazı mesajlar verdi. 

Geçtiğimiz günlerde yaşamını kaybeden Merkez İlçe Eski Başkanı Mustafa Civez’i anarak konuşmasına başlayan Doğu, 55 yıllık siyasi hayatımızda Milliyetçi Hareket Partisine hep edep ve adap içerisinde siyaset yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu süreçte de Nevşehir için neler yapılacağını halkımız ile bir araya gelerek istişareler yapıyoruz ve kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi; ne zaman güçlendi, ne zaman gönül birliğine uğradı, ne yazık ki bu süreçlerde algı operasyonları yapıldı. Bu seçimde de bu algılar başlamış durumda. Biz bu durumları siyasette ahlak dışı buluyoruz. 

İlk önce MHP vekilliği kazanamaz diyen gurup, şimdi de MHP bazı yerlerde adaylıktan çekilecek yalanları ile yalanları ile mide bulandırıyor. Diğer bir aday hep bize abi abi diyen başka bir aday geçtiğimiz günden sonra oda algılara başladı. 

2 sahte hesap üzerinden algılar yaptırılıyor. ‘Algıda MHP adayı Adnan Doğu Mehmet Savran’a çalışıyor’ diyerek aynı diğerleri gibi mide bulandırmaya başladı. Böyle bir siyaset sizlere yakışır bizler dürüstlük peşindeyiz. “ Dedi. 

“ÜLKÜCÜLER SİZİN AKLINIZ ALIR”

“Bizi sınava çekmeyin, bizim abilerimiz zindanlarda, abilerimiz cezaevlerinde sınavlarını verdi. Bize bu algılar sökmez.” MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, “Savaşta her şey mübah diyorsanız Adnan Doğu burada, Ülkücüler burada. Son haftada onları uyarıyorum. Ülkücüleri ayağa kaldırırsanız, Ülkücüleri yürütürseniz hiçbir siyasi güç arkanızda dahi tutamaz. Aklınızı başınızı alın ülkücüler sizin aklınız alır. 

Buradan hepsine seslenmek istiyorum. Biz sizin sahte hesaplarda marifetlerinizi biliyoruz. Gönül isterdi ki bu marifetleri belediye başkanlığında kullansaydınız, Çevre yolunda, otoparkta, kentsel dönüşümde, sanayide yapsaydınız bizlerde görseydik. Halk diliyle konuşuyorum size gidin ötede oynayın. Biz figüran değiliz biz baş rol oyuncusuyuz. “ dedi.

HERKES AYAKLANDI

Konuşmasında salonda bulunan 3 bin ülkücüyü ayağa kaldıran Adnan Doğu, “31 Akşamı kalenin burçlarında üç hilali sallandırmaya hazır mısınız?” sorusunu soydu. Salonda bulunan herkes ise hep bir ağızdan “hazırız” dedi. 

FİLİZ KILIÇ’TAN YÜRÜYÜN MESAJI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ise “Adnan Başkan yürü, tüm belediye başkanlarımız yürü Arkanızda Devlet Var.” diyerek açık destek verdi.