NEVKAD ve NEVUMUT derneklerinin Başkanı Makbulle Atlı'nın ziyaret etmediği İlçe ve Nevşehir de gitmediği ev kalmadı.  

Nevşehir Merkez mahalleleri, Kalaba. Uçhisar. Avanos, Özkonak esnafları ve Nevşehir den  istiklal okulu müdürü ve okul sergileri gibi il ve  İlçelerde evleri ziyaret eden Atlı,   

ziyaretlerinden Cumhurbaşkanının konuşmalarını aktardı.  

Atlı, "Cumhurbaşkanımız diyor ki 28 Mayıs'ta sandığa giderek tercihte bulunacak tüm kardeşlerimden, şu soruları kendilerine samimiyetle sormalarını istirham ediyorum diyor. Seçimden önce bedava ev vaat edip sonrasında depremzedelerimizi misafir oldukları yerlerden atmaya kalkanlara itibar edilir mi?. Ne bürokratik ne de siyasi hayatında ülkeye hiçbir hayrı dokunmayan bir şahıstan bu millete fayda gelir mi?. Meydanlarda 6-8 Ekim olaylarının azmettiricilerini cezaevinden salma sözü verenlerin bölücü örgütle mücadele etmesi beklenebilir mi?. Rakiplerini tasfiye etmek için şantaj, tehdit, baskı, kaset kumpası dâhil her yolu meşru görenlerin siyasi ahlakına güvenilir mi?. Dün ak dediğine bugün kara diyen, dün söylediğini bugün inkâr eden, adı “çarkçıya” çıkmış birine elbette güvenilmez, evlatlarımızın geleceği emanet edilmez. Milletimiz, 14 Mayıs’ta Meclis çoğunluğunu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı'na vererek aslında iradesini beyan etti. 

Cumhurbaşkanlığında da %49,5 oy oranıyla 27 milyonu aşkın vatandaşımız şahsımıza teveccüh gösterdi. İnşallah 28 Mayıs’ı aziz milletimizin irade ve desteğiyle, rekor bir oy alarak tamamlayacağız diyor.  

Nevşehir olarak cumhurbaşkanımızı. Oyları sandıklarda ful AK parti olarak çıkaralım. Bu seçim Türk Milletinin bayramı olacak" diye konuştu.