Bundan 36 yıl önce 23 Nisan’da Belediye Başknalığı koltuğuna oturan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, bu bayram da makamını Cumhuriyet  İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elifsu Ekici'ye devretti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ; "36 yıl önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsilen devir aldığım ve şu anda halkımızın teveccühü ile gururla oturduğum bu makamda bugün Cumhuriyet  İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elifsu Ekici'yi ağırladık. Aydınlık yarınlarımızın ve geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; tüm dünya çocuklarını sevgi ile kucaklıyorum." dedi.

Böyle olur Avanos'un 23 Nisan Kutlaması
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Avanos Amfi Tiyatro'da ilçe protokolünün, ilk öğretim okullarının ve kıymetli vatandaşlarımızın katılımıyla büyük bir coşku ile kutlandı.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ;Sadece büyük bir lider, geleceği küçük kalplere emanet eder...23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı Avanos Amfi Tiyatro'da ilçe protokolümüz, okullarımız ve Avanoslu vatandaşlarımızın katılımıyla büyük bir coşku ile kutladık. Bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyoruz." dedi.