24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Kozaklı Bağlıca Mahallesi’nde iftardan sonra mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü. Hemşehrilerini dinlemeye gelen yüzlerce vatandaşlar milletvekili adaylı Emre Çalışkan'ı bağrına bastı. Adeta miting havasına olan toplantı gövde gösterisine dönüştü. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, "Kozaklı ilçemizde iftardan sonra Bağlıca mahallesi sakinlerimizle buluştuk. 24 Haziran seçimlerini konuştuk bizleri coşku ve heyecanla karşılayan mahalle sakinlerimize teşekkür ederim..." dedi.

AMACIMIZ SİZLERE EFENDİLİK DEĞİL, HİZMETKARLIKTIR 
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan burada yaptığı konuşmasında yoğun katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Öncelikle gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli Bağcılar Mahallesi sakinleri olarak hepinizi yürekten selamlıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Maşallah bu kalabalık bize, Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milli iradeyi gösteriyor. Bu bize Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnız olmadığını, arkasında anaların duası olduğunu gösteriyor. Şu kalabalık bize 24 Haziran'da yeni bir zafer yeni bir milat olacağını gösteriyor. Bu yüreğinizdeki ışık, bu yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, kardeşlik için hepinizden Allah razı olsun diyorum. 

“YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR”

Konuşmasında, “24 Haziran’da Allah’ın izni ile asrın seçimini gerçekleştireceğiz” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan “16 yıldır iktidarda yaptıklarımızın daha fazlasını yapmak için 24 Haziran’dan sonra inşallah güçlü hükümet, güçlü meclis, bağımsız ve güçlü yargı ile önümüzdeki 100 yılın Türkiye'sini inşa etme noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız. Güçlü meclis dedik, bize inanmadılar ama görüyorsunuz ki AK Parti tabiri caizse bütün ağır toplarını 'bakanlarını' milletvekili adayı olarak gösterdi ve ‘Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önemi ortadan kalkacak’ diyenlere adeta ders verdi. Yine güçlü hükümet dedik. AK Parti bugüne kadar 16 yıldır vesayetleri engelleri aşa aşa millet lehine kazanımları elde ede ede geldi. Türkiye’yi alt gelir grubundan üst gelir grubuna taşıdık. Türkiye’yi orta gelir tuzağına düşürmek istiyorlar ama inşallah önümüzdeki süreçte ülkemizi üst gelir ligine taşıyacağız. Türkiye’yi Dünya'nın 10’uncu büyük ekonomisi haline getireceğiz. Bunun için bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Geçen 2015 Haziran seçimlerinde, ‘onlar konuşur AK Parti yapardı’, bu seçimde de sloganımızsa ‘yaparsa yine AK Parti yapar’ olarak belirlendi” dedi.

“MİLLET SANDIKTA DEVAM DİYECEK”

Çalışkan , 24 Haziran’ın Türkiye’nin birliği ve beraberliği adına çok önemli bir gün olduğunu belirterek, “Güçlü bir Türkiye için 24 Haziran bir milat. Bu dava mazlumların yanında olma davası, Bu dava milletin iktidar olma davası, bu dava iktidarın muktedir olma davası. Bu dava eli kanlı terör örgütlerine karşı gelme davasıdır. Bu dava tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet davası. Hep beraber millet olarak bu davaya sahip çıkmak boynumuzun borcudur. 24 Haziran’da milletimizin önüne sandık konulacak. Burada Cumhurbaşkanı'mızı ve meclislimizin değerli üyeleri milletvekillerini seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 16 Nisan 2017’de neden ‘Evet’ dediğimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. Millet istikrarlı ve güvenli bir Türkiye istediği için ‘evet’ dedi. IMF’ye el açan bir Türkiye istemedikleri için ‘Evet’ dedi. 16 Nisanın devamını millet 24 Haziran’da sandık başına gidip oylayacak. Bu millet 24 Haziran'da sandıkta ‘devam, devam, devam’ diyecek” dedi.

Vakit şimdi Kozaklı vakti. Vakit Nevşehir vakti. Sizlerin vereceği güçlü destekle 3-0 la Ankara’da sesimizi daha gür çıkaracağız. AK Partiyi, Nevşehir'de birinci parti yapmaya hazır mıyız? 16 yıldan beri girdiğimiz her seçimden zaten 1'inci olarak çıktık. 16 yıldan bu yana önümüze konulan her türlü engellemelere ve zorluklara rağmen bu ülkede bir başarı hikayesi yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz. Bu başarının öncüsü liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

“YOLUMUZ AÇIK, GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”

Nevşehir bir tarım, turizm ticaret, üniversite şehri. Bu potansiyeli değerlendirmek adına teşkilatımızla birlikte mücadeleye devam ediyoruz. Yolumuz açık olsun, gazamız mübarek olsun. 3 tane milletvekili çıkarmaya hazır mıyız?” sorusuyla konuşmasının noktaladı.