Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın ev sahipliğinde Acıgöl İlçe Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Uzundere mesire ve piknik alanında düzenlenen "Gençlik Buluşması" etkinliğine Başkan Ertaş'ın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, AK Parti Acıgöl ilçe Başkanı Rafet Yiğittekin, AK Parti Acıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Ünal, Acıgöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dinç ve çok sayıda Acıgöllü gençler katıldı.

Acıgöllü gençlerimize güveniyoruz...

Gençlerin kaynaşması amaçlanan piknikte mangallar yakıldı, yarışmalar ve çeşitli oyunlar düzenlendi. Gençlerle sohbet ederek, eğlencelerine ortak olan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, “Bir fidan büyür ve koca bir çınar olur. Acıgöllü gençlerimizden örnek bir gençlik bekliyoruz. Siz değerli gençlerimiz yarın büyük işler başaran büyük düşünen bireyler olacaksınız. Aıgöl Belediye Başkanı olarak her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum.” dedi.

Türkiye Yeni Yüzyılında Rekorlar Yine Acıgöl'den... 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da; "Bugün burada TEKNOFEST kuşağı gençlerimizle birlikte güneşli havanın tadını çıkardık. Onlarla birlikte sohbet edip geleceği yarınları beklentilerini taleplerini dinledik. Hepsinin gözleri yeni Türkiye yüzyılının heyecanı ile parlıyordu. Ben bu vesile ile hepsi birbirinden değerli genç kardeşlerimizle birlikte geçirdiğimiz bu güzel günde bizlere ev sahipliği yapan Acıgöl belediye başkanımıza ve bu güzel proğrama emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Savran konuşmasının devamında; "Bu piknikte benim en çok dikkatimi çeken şey ilk oyunu kullanacak olan kardeşlerimizdi. Gençlerimiz oylarını Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a ve TBMM seçimlerinde ise AK Parti'ye vereceğiz ve Bismillah diyerek geleceğimizi inşa edecek olan yapıya, istikrara katkı sunacağız diyorlar. Çok mutlu olduk. Ve bu etkinlikte gerek genç kardeşlerimiz gerekse vatandaşlarımız AK Parti'ye olan ilgilerini, AK Parti'ye olan bağlılıklarını çok net bir şekilde ortaya koydular. 14 Mayıs şimdiden gösteriyor ki rekorlar ilçesi Acıgöl'de Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak yine rekor bir oy alacak. Ve biz AK Parti olarak 3/0 yapıp Nevşehir'imizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edeceğiz inşallah.” dedi.

Tek derdimiz "VATAN", Acıgöllü gençlerin tercihi de, "ERDOĞAN"

İlk defa oy kullanacak gençlerin de katıldığı programda AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan Acıgöllü gençlerin taleplerini dinledi onlarla fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili adayı Emre Çalışkan, gençlerin isteklerini kırmayarak, sazıyla sözüyle eşlik ettiği piknikte yaptığı konuşmasında; "Bu tür organizasyonların birlik, beraberlik ve dayanışmayı artıracağını ve gençlerin birbiriyle sıcak diyaloglar kurmasına vesile olacağının altını çizdi.

Gençlerin AK Parti'ye olan inancını ve güvenini görmekten fazlasıyla mennun olduğunu beliren Çalışkan "Türkiye Yüzyılı'nın coşku ve heyecanını bizlere yaşatan geleceğin mimarları ile bir araya geldik. Bazı kesimler tarafından anlamsız dayatmalarla, basit klişelerle; fikirleri hapsedilen, ipotek altına alınan yeni Yüzyıl Türkiyesi'nin TEKNOFEST kuşağı gençlerimizin önerilerini dinledik. Geleceğin mimarı, bugünün sahibi gençlerimizle 14 Mayıs için sözleştik. Gençlerden gördüğümüz destek bizi her zaman mutlu ediyor. AK Parti milletiyle büyüyor, gençliği ile yürüyor.' diye konuştu.

Gençler adına konuşan Nevşehir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da, “Gençler olarak hiçbir ayrım yapmaksızın herkese gönül kapılarımızı açtık. Genç kardeşlerimizin siyaset yapması kadar sosyal yaşamda da başarılı ve etkin olmasını amaç ediniyoruz” dedi.