28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimleri sona erdi. Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı oldu.  Seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulunan AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Dünya mazlumlarının umudu olan dünya 5’ten büyüktür diyen gücünü milletten alan Sayın Cumhurbaşkanımıza selam olsun. Selam olsun ona inanan ve onun yolunda yürüyen partimizin tüm üyelerine ve dava arkadaşlarımıza selam olsun. Selam olsun canım Türkiye’me, selam olsun Nevşehir'ime, selam olsun gönül coğrafyamıza.

Artık dünyada ve Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu kahraman millet derdi davası millet olan Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Siz dünya zalimlerine öyle bir Osmanlı Tokadı attınız ki gözümün nuru Türkiye’mize müdahale edemeyecekler. Yeni yüzyıl; Türkiye Yüzyılı olacak. Bugüne kadar sizi kandırmadık, siz ne dediyseniz onu yaptık. Ne Amerika’yı, ne İngiltere’yi e Siyonistleri dinlemedik. Bizim derdimiz sizsiniz. Kaybedenler terör örgütleri ve emperyalist ülkelerdir” dedi.

Açıkgöz: "Bu sonuçla 85 milyon kazanmıştır"

Açıkgöz; “14 Mayıs’ta bu ülkeye düşmanlara, bu ülkenin mukeddesatına düşmanlık edenlere bir Osmanlı Tokadı indirdiniz. 28 Mayıs’ta ise düşmanların tamamına FETÖ artıklarına, bayrak düşmanlarına tokadı indirdiniz. Kazanan 85 milyon oldu, kaybedenler bu ülkeye ihanet edenler oldu. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Allah bizi hep böyle beraber ve iyi etsin. Bu coğrafyada yaşamak istiyorsak bir olmak zorundayız. Bize düşen görev ise namusla şerefle haysiyetle bu aziz millete hizmet etmektir.” ifadelerini kullandı.