31 Mart seçim çalışmalarını aralıksız çarşı pazar sürdüren MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 Esnaflarla tek tek tokalaşan, projelerine dair açıklamalarda bulunan Adnan Doğu: “31 Mart seçimleri için istişare ve destek ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda sanayi, çarşı ve pazar esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız, emeğinin karşılığını hakkıyla alabilmelidir. Bu manada hazırladığımız projelerle birlikte esnafımız hak ettiği değeri görecektir.” İfadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

31 Mart seçimleri için destek isteyen Başkan adayı Adnan Doğu; "Herşeyden önce Nevşehir'in bir esnafı olarak takım elbisemi giydim ve huzurunuzdayım. Ama 1 Nisan’dan itibaren beni bu şekilde görmeyeceksiniz. Ayağımda bot, sırtımda iş elbisesi sahada olacağım. Bu problemler çözülene kadar uyumadan çalışacağım. Sorunları biliyoruz ve çözümleri de bizde mevcut. Nevşehir'imizi hak ettiği yerlere taşımak için bıkmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum. Allah bana böyle bir hizmeti vermeyi nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber destan yazacağız. Birlikte Nevşehir'i Anadolunun parlayan yıldızı bir marka kenti yapacağız. Ve bunun sözünü Adnan Doğu olarak veriyorum unutulmasın ki, Nevşehir esnafının sözü senettir.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gören Doğu, "Biz bu kutlu yola çıkarken, önce Allah’a, sonra Nevşehir’li hemşerilerimize güvendik. Partimize göstermiş olduğunuz teveccühü, 31 Mart’ta alacağımız zaferin ayak sesleri olarak görüyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin." dedi.

DOĞU: "İŞİN ÖZÜ, ESNAF SÖZÜ"

 'Nevşehir esnafının sözü senettir'

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Nevşehir'in kronik sorunlarına dikkat çekerek, bu sorunlara çözüm bulma konusunda kararlı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Nevşehir esnafının güvenilirliğine atıfta bulunarak, "Nevşehir esnafının sözü senettir. Belediye Başkanı olursam, verdiğim her sözü yerine getireceğim," diyerek Nevşehir halkına güven veren açıklamalarda bulundu.

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu yaptığı açıklamada “Yerel Yönetimler ve Belediyelerin yetki ve sorumluluğu çerçevesinde ilimizdeki yoksullar, işsizler, kadınlar, ihtiyaç sahipleri, engelliler kısaca tüm dezavantajlı kesimlerin beklentilerinin karşılanması, huzur ve refahlarının temini ve sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, konut ihtiyacından, istihdama kadar çok geniş bir yelpazede kimsesizlerin kimsesi olunacaktır” dedi.

Başkan adayı Adnan Doğu yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilmesi halinde uygulayacağı sosyal belediyecilik uygulamalarını da paylaştı.

Başkan Adayı Adnan Doğu: “‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile şehrimizin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde konusunda uzman Ar-Ge Ekibimizle birlikte ilimizin tüm sosyal gruplarının sorun ve beklentilerini karşılayacak düzeyde çok değerli projeler hazırladık.

Özellikle Sosyal Belediyecilik alanındaki projelerimizle şehrimizin kangrene dönenen işsizlik problemini en aza indirmeyi hedefliyoruz. İstihdamla birlikte yine şehrimizde alt gelir grupları için çok önemli olan sosyal konut projesi de Nevşehir adına tarihi bir adım olacaktır. Bununla birlikte alt gelir grubunda yer alan ailelere, emekli ve engelli vatandaşalrımıza, öğrencilerimize de desteklerimiz olacak. Bu manada Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2024 itibarı ile neleri yapacağımızı bilinmesi adına bazı başlıkları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu kadim şehri tüm kaynak ve potansiyelleriyle ayağa kaldırmaya hazırız, kararlıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 31 Mart seçimleri sonrasında Nevşehir'de uygulayacağı Sosyal Belediyecilik Projeleri arasında :

1-      Sosyal Konut Projesi

2-      Yoksullukla Mücadele Projesi

3-      Ailelere Hilal Kart Projesi

4-      Ulaşım Desteği Projesi

5-      Su Yardımı Projesi

6-      İhtiyacın Askıda Projesi

7-      Sabah Akşam Bir Sıcak Çorba

8-      Mesleğim İşim Olsun Projesi

9-      Bir Ülküm Bir Fikrim Var

10-     İstihdam Desteği Projesi

11-     Kentsel Dönüşüm Projesi

12-    Engelli Bakım Merkezi

13-   Fuar ve Kongre Merkezi Projesi gibi bir çok projeleride bulunuyor.