AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘ Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Bölge Toplantıları Nevşehir Buluşmaları’na katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantının ardından  Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ndeAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİAD işbirliğinde düzenlenen “Adım Adım Anadolu,  Kadınlar için İş Fırsatları Nevşehir Buluşması”na da katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını da ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin,daha sonra Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye girişinde Belediye Başkanı Hasan Ünver ,belediye başkan yardımcıları ve birim amirleri tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin’e ziyaretin anısını olarak çiçek takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti ile siyasette başları dik ve onurlu bir şekilde siyaset yaptıklarını belirterek, bunun herkese nasip olması temennisinde bulundu.

Belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgiler de aktaran Ünver,  “Başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun değerli hükümet üyeleri ile sayın milletvekillerimizin gayretli çalışmaları sonucunda bugüne kadar Nevşehir kent merkezinde,  modern şehirleşmenin gereği olarak alt ve üst yapı yatırımlarına yönelik olarak 1 milyar liralık bir harcama yapıldı. Önümüzdeki birkaç yıllık süreçte de yine bir dizi projelerimizin de hayata geçmesi ile birlikte  kaynakları içinde olan 1 milyar liralık bir harcamanın da yapılması öngörülüyor.”dedi.

Belediye Başkanı Ünver,önümüzdeki birkaç aylık süreçte Katı Atık Düzenli Deponi tesisinin de faaliyete geçmesinin planlandığını ifade etti.Ünver, Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Türkiye’nin örnek Din Bilimleri Merkezi’ne ilişkin olara da, AK Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin’e proje üzerinde detaylı bilgiler aktardı.Ünver,bu proje ile birlikte 10 bine yakın öğrencinin eğitimlerinin gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’de,özellikle eğitim alanındaki çalışmaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir öncelik içerisinde takip ettiğini belirterek,projenin bir an önce gerçekleştirilmesi temennisinde bulundu.

Ünver,daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Ali Şahin’e ziyaretinin anısına çini tabak hediye etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,daha sonra belediye balkonundan Şahin’e, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.