Allah Nasip Etmezse Olmaz

İnsanın Siyasete atılması, başarılı olabilmesi, Milletvekili olabilmesi gibi bütün şeylerin Allah’ın takdirinde bulunduğunu belirten Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Milletvekili seçilebilmek için çok fazla bilinmeyen denklemin bir araya gelmesi gerekiyor. O kadar çok faktör var ki, sonuçta bu işi Allahü Teala takdir ediyor. Eğer Allah nasip etmemişse siz ne yaparsanız yapın Milletvekili filan olamazsınız. Bizim içerisinde bulunduğumuz şu anki durum, elimizden geldiğince insanlarımıza iyi hizmet edebilmekle sınırlı. Bunun dışında bir hesabımız ve düşüncemiz yok” dedi.

Kendime “Hiç Utanmadın mı da O Açıklamaları Yaptın” Dedirtmem…

Milletvekilliğinde şu an için ikinci dönem ya da daha sonrası için bir plan yapmadığını kaydeden Milletvekili Murat Göktürk, tekrar aday olup seçilme, ya da siyasi bir ikbal peşinde koşma gibi saplantılarının bulunmadığını dile getirdi.

Göktürk, “İkinci dönem için şu an için konuşmak için çok erken. Ama şunu söylemem lazım siyasette ben kesinlikle düşünmüyorum ya da ben kesinlikle ikinci dönemde de milletvekili olacağım diye bir şey yok. İstesek ne olur, istemesek ne olur. Siyasete giriyorsunuz ama çıkamıyorsunuz. Bu işe girdiniz ve genel başkanınız ya da değer verdiğiniz büyükleriniz devam etmek zorundasınız veya en önemlisi halk dedi ki bir dönem daha devam edeceksin o zaman nasıl bırakıp gideceksin. Öte yandan çıktınız dışarıya kimse size selam bile vermiyor. Artık istenmediğiniz apaçık ortada o zaman devam etseniz ne olacak?. Ben şimdi çıkıp ikinci dönemde de aday değilim desem ve yarın iki gün sonra da aday olsam Vatandaş benim karşıma çıkıp Kardeşim Hiç mi utanmadın demez mi?. Ben bunu hayatımda hiç yapmadım. Allahtan hayırlısı ise olur. Benim olsun ya da olmasın diye saplantım hiçbir zaman olmadı ve olmayacakta” ifadelerinde bulundu.

Yağcılık Filan Yapmıyorum …

Kendisine siyaseten örnek aldığı ismin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Göktürk, “Beni tanıyanlar çok iyi bilirler. Yağcılık filan değil idolüm Sayın Genel Başkanım ve Başbakanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan. 40 Yıldır Sayın Başbakanımız siyasetin içerisinde. Gençlik kolları başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Partimizin genel başkanlığı ve Başbakanlığı ile bu işin tam merkezinden gelen bir kişi. Ve gerçekten bugün dünyanın gıpta ile imrenerek baktığı çok değerli bir evlat. Nereden bakarsanız bakın o kadar güzel bir şekilde kendisini yetiştirmiş ki ona imrenmemek elde değil. Heyecanını ve bu millete hizmet etme sevgisini hiç kaybetmemiş. Bu kadar yıl siyasetle uğraşıp o heyecanı kaybetmemek çok farklı bir şey. Onu farklı yapan da o. Hakikaten çok önemli şeyler yapıyor. Allah her zaman ona yardımcı oluyor. Önemli olanda zaten niyet ve samimiyet” diye konuştu.

Haber:Ali Çamur