AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'deki kahvehaneleri, esnafları, kentteki mahalleri dolaşarak vatandaşlara 24 Haziran seçim sürecini anlattılar. Sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Açıkgöz'e vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğundu.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Ramazan ayında olmamız nedeniyle gündüz saatlerinde başlayan çalışmalar, Sahura kadar devam ederken, kahve ve ev ziyaretleri yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ve parti yöneticileri, vatandaşlardan destek isteyip, seçimlerin önemini anlatıyor.

“HALKIMIZILA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERDİK”
Çalışmaların tüm gün iftara kadar, iftardan da sahura kadar devam ettiğini açıklayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, “Sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışıyoruz. Seçim akşamına kadarda tempomuzu arttırarak tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Güçlü Türkiye yolundan bizleri ve milletimizi kimse döndüremeyecek” dedi.

2000 Evler Kıraathanelerimizi ziyaret ediyoruz.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Halkın kendilerine gösterdiği teveccühten memnun olduklarını  belirterek ;   
“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile meclisi kanun çıkarma konusunda tek merci yapıyoruz. Tek kanun çıkarma yetkisi meclisindir. Güçlü Hükümet,Güçlü Meclis,Güçlü Türkiye için #VakitTürkiye Vakti diyerek,tüm hemşerilerimize anlatıyoruz." dedi.