Nevşehir merkez Cevherdudayev mahallesinde park halindeki otomobillerin camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cevherdudayev Mahallesi’nde gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından toplam beş otomobilin park halinde iken camları kırıldı. Mağdur araç sahipleri sabah saatlerinde durumu fark edip polise haber verdi. 

Vatandaşların haber vermesi üzerine Cevherdudayev Mahallesine gelen emniyet güçleri zarar gören araçlarda inceleme yaparken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattılar. İlk belirlemelere göre camların taşla kırıldığı belirlendi.

Polis ekipleri, park halindeki araçlara zarar veren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan Cevherdudayev Mahalle muhtarı Abdurrahman Keten de yaptığı açıklamasında; "Cevherdudayev mahallemizdeki şehit Selim Bingöl caddesindeki arabaların camları kırılarak mahalle sakinlerini zarara uğuratmışlardır. Mahalle muhtarı olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Anne ve Babalara sesleniyorum çocuk  ve gençlerimize sahip çıksınlar zarar verme husunda iyi eğiltilmesi gerekiyor. Bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması için emniyetle beraber sıkı takipcisi olacağım. Tüm mağdur vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.