Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde yapılan Narko Sokak çalışmaları 7/24 devam ediyor.

-17.08.2020 tarihinde ilimiz Nevşehir'e giriş yaptığı esnada Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine 38 plakalı ve içerisinde bulunan A.Y. ve B.T. isimli şahısların yapılan kontrolünde, A.Y. isimli şahsın isminin sorulması üzerine konuşması esnasında konuşmakta zorluk çektiği ve ağzının içerisinde bir takım maddelerin olduğunun tespit edilmiş yapılan kontrolünde poşet içerisinde 4,63 gram Eroin ele geçirilmiş, her iki şahsa da talimat üzerine Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından Adli işlem yapılmış.

-18.08.2020 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada ise; Nevşehir-Ürgüp yolu Kavşağında kontrolü yapılan 40 plakalı araç ve içerisinde bulunan Ş.İ.A., E.Y. ve H.A.Ç. isimli şahısların yapılan kontrolünde ise 1 gr. Uyuşturucu madde ele geçirilmiş talimat doğrultusunda haklarında, Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarından Adli işlem yapılmıştır.

Güvenli Şehir… Nevşehir…