Başkanım Bu Değirmenin Suyu Nereden Geliyor?”

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde yeni sezonda ilimizi temsil edecek olan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanına işte bu soruyu yönelttik.

Geçtiğimiz sezon yine takım için harcanan paranın büyük bir bölümünü Cantekin Ailesi olarak karşıladıklarını belirten Nevşehir Spor Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, yeni sezon da Nevşehir Belediyesi başta olmak üzere, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Belediyelerin takıma destek olacaklarına inandıklarını söyledi.

Bu kurumların desteklerinin dışında 3 sezondur olduğu gibi yeni sezonda da sahaya reklam aldıklarını, Cantekin ailesinin bire bir çalıştığı bazı firmalardan destek aldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Nevşehir Spor GK Kulübümüzün maddi harcamalarının büyük bir bölümünü aile olarak biz yapıyoruz. Ancak Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Belediyelerimizin yeni sezonda da takıma destek olacaklarına inanıyorum. Öte yandan iş adamlarımızdan kendi girişimlerimizle sahaya reklam almaya devam ediyoruz. Bu konuda iş adamlarımızın bizlere olan desteklerinin bu yıl daha da artmasını bekliyoruz. Bayisi bulunduğumuz bazı firmalarda bizlere katkı sağlıyorlar. Sporda umut asla yitirilmez. İlk umut şampiyon olup bir üst lige çıkabilmek, ikincisi ise takımın varlığını sürdürmesidir. Nevşehir’de ne yazık ki başarı olursa insanlar takıma destek oluyor. Ama zaman zaman başarısızlıkta var bu işin içerisinde” diye konuştu.