Büyük Birlik Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ile BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ettiler…


Büyük Birlik Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ile BBP Merkez Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görev için başarı dileklerinde bulundular.


Büyük Birlik Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ve BBP Merkez Merkez İl Başkanı İbrahim Uysal, Borsa Başkanı Sayın İbrahim Salaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

 

 BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş: “Nevşehir Ticaret Borsası şehrimizin tarım ve hayvancılığının gelişmesi için güzel çalışmalar yapmaktadır. Ticaret Borsası yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerimle başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise Nevşehir’e ve üyelerine hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek  “Siyasi partiler ülkemizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Biz Borsamız olarak tüm siyasi partilere ve dolayısıyla adaylarına eşit mesafedeyiz. Herkese başarılar diliyorum.

Büyük Birlik Partisi de misyonu itibariyle bu görevi şimdiye kadar layıkıyla yapmıştır, BBP İlçe Başkanı İbrahim Uysal’ın şahsında bizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren yöneticilerine başarılar ve teşekkür ediyorum” dedi.