Yurdun dört bir yanında olduğu gibi ilimiz Nevşehir merkez, ilçe, belde ve köylerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama programları yapıldı.

Ancak Hacıbektaş ilçemize bağlı Köşektaş köyünde vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu görülmeye değerdi.  

Özellikle kadınların ön saflarda bulunduğu köylüler bir araya gelerek ellerinde Türk bayraklarıyla köy meydanını turladı. Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenen köy meydanı adeta bayram yerine döndü.  

Köşektaş köyünde düzenlenen etkinlikte 7 den 70 e herkes adeta çocuklar kadar şendi ve Cumhuriyetin 100. yaşını kutladılar.   

Bu arada söz konusu etkinliğin bir eğitim kurumu ya da eğitimciler tarafından değil tamamen köy halkının bir organize etmesi de dikkat çekiciydi. Kendi imkanlarıyla tören düzenleyen köy sakinleri, İzmir Marşı eşliğinde yürüdü.

Düzenlenen Cumhuriyet bayramı kutlaması törenlerine, Hacıbektaş Kaymakamı Abdülkadir Nar, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Kırşehir belediyesi başkan vekili Osman Uçar ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

İşte 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamasından enstantaneler!

TÜRKİYE'DE NENE HATUNLAR BİTMEZ DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER KÖŞEKTAŞ KÖYÜMÜZDEN GELİYOR.

CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKAN NENELERİMİZDEN 100 YILIMIZA ÖZEL DUYGULANARAK, MİNNETLE İZLİYORUZ.