Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çat Belediye Başkan adayı Zübeyir Kalay ve eşi, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.com internet haber merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

Önce samimiyet, güven ve liyakat anlayışı...

MHP'den Çat Belediye Başkan adayı Zübeyir Kalay'ın ajandasında, Hayallerini süsleyen Çat için hazırladığı önemli projeleri yer alıyor. Kalay'ın Çat reçetesinde; Kasabanın marka beldeler arasında yer alması için Eğitimden, Spora, Tarımdan ticarete, ulaşımdan turizme ve Çat'ın yeşillendirilmesinden tanıtımına bir çok önemli projeler yer alıyor.

MHP Çat Belediye Başkan adayı Zübeyir Kalay, yaptığı açıklamasında; tecrübe ve birikimlerini memleketi Çat kasabası için kullanma zamanının geldiğini söyledi.

Zübeyir Kalay: 'Kazanan ÇAT'ımız olacak'

Kalay yaptığı açıklamasında, önceliğinin Çat kasabasının huzurlu, gençlerinin geleceğe umutla bakan mutlu bir kasaba oluşturmak adına herkesimi ötekileştirmeden kucaklayan ve istişare kültürüne önem veren bir anlayışla göreve talip olduğunu, bunun içinde birlikte el ele vererek kırmadan incitmeden Çat'ımızı hak ettiği yere taşıyacağız ifadelerinde bulundu.

Aday adaylığının hayırlı olmasını dile getiren FİB Haber Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da Başkan adayı Zübeyir Kalay'a başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Çat olur” şeklinde konuştu.