Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde iki dönem yaptığı Belediye Başkanlığı görevinde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ve taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan 30 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Aday olmayan Çavuşoğlu, görevini devretmesinin ardından yeni başladığı Apak Gıda'da ki görev yerinde FİB Haber Merkezi olarak ziyaret ettik.

Çavuşoğlu, FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmenleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ı Nevşehir - Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Apak Pazarlama Ve Gıda  San. Tic.Ltd.Şti. Firmasında ki yeni iş yerinde oluşturduğu mekanda ağırladı...

Apak Pazarlama Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Firmasında Kamu ve İdari Koordinatörlüğü  görevine başlayan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunan FİB Haber Merkezi Genel koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal Acıgöl ilçesine yapmış oldukları büyük hizmetler için teşekkür ettiler.

Nevşehir- Acıgöl OSB serüvenine Dört yıl önce başlayan ve son iki yılda Nevşehir’de vergi rekortmenliğini kazanan Apak Pazarlama Ve Gıda  San. Tic.Ltd.Şti. Düzce ve Gaziantep teki yatırımlarını da buraya taşımayı planladığı ve bunun için Çavuoğlu nu bu göreve getirildiği belirtildi.

Dört sene önce Nevşehir-Acıgöl OSB de faaliyetine başlayan Yaklaşık 10 bin metre kapalı alanda faaliyet gösteren ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren Apak Pazarlama Ve Gıda  San. Tic.Ltd.Şti. toplamda  280 kişiyi istihdam ediyor. 

Apak Gıda,Düzce ve Gaziantep teki Yatırımlarını Nevşehir-Acıgöl OSB de toplayarak iş istihdamını 700 kişiye çıkarmayı planlıyor.

Apak Gıda  sektördeki başarısıyla Anadolunun parlayan yıldızı olarak göz kamaştırırken Kurumsal kimliği yanında,Bölgede  İş İstihdamına katkı, Sosyal sorumluluk projesiyle de Eğitime Destek ve sosyal yardımlaşma ile katkı yapmayı hedefliyor...

Nevşehir-Acıgöl Organize Sanayisinin Gülen Yüzü Apak Gıda Dev Yatırımlarıyla Büyümeye Devam Ediyor...

Çalışmaya, üretmeye, emek harcayarak kazanmaya ve kazandırmaya inanan Apak Gıda’nin gelecekteki başarısının anahtarı da yine çalışmak, üretmek ve emek vererek haklı ve helal kazanç olacaktır. Apak Gıda ya çalışmalarında başarılar diliyoruz.