Filistin ve Gazze’de ki Müslüman kardeşlerimize destek için veli, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte; Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde ve ilçemiz Derinkuyu Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulunda kermes düzenlendi.

Yoğun katılımla gerçekleşen kermeslerimizden elde edilen gelirler Filistin’deki Müslüman kardeşlerimize ulaştırıldı.

Okul Müdürü Murat Demirtaş yaptığı açıklamasında;" Kermeslerimize gelerek desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Konuralp Yılmaz’a, Belediye Başkanımız Sn. Bülent Aksoy’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yücel Irmak’a Şube Müdürlerimiz Mehmet Yıldırım ve Alaaddin Çakırcı’ya, Akparti ilçe başkanı Fatih Bedel’e ve ilçe teşkilatına, ilçemiz okul müdürlerine ve okul aile birliği başkanımız Ahmet Arpacı ve velilerimize, okulunu bizlere açan ve bu hayır kermesine desteklerini esirgemeyen, Ş.Selçuk Karabakla Ortaokulu okul müdürü Fikret Sarı’ya teşekkür ederiz. 

Yine Bu kermesin hazırlanmasında büyük çaba sarf eden emektar hanımlarımıza, öğretmenlerimize ve bu yardım seline katkıda bulunan kıymetli halkımıza teşekkür ediyoruz.

Rabbim yapılan bütün yardımları kabul etsin. Müslüman kardeşlerimizin her zaman yar ve yardımcısı olsun İnşallah." dedi.

Kermese katılan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da; "İlçemiz Şehit Selçuk Karabakla Ortaokulu ve Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan Filistin yararına kermese katıldık. Emeği geçen öğrenci kardeşlerime, velilerine, Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekür ediyorum." dedi.