Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç 2021-2022 yılını değerlendirmesine her şeyden önce Nevşehir halkının Bahçeşehir Koleji'ne gösterdiği teveccüh için teşekkür ederek başladı.

Bahçeşehir Koleji'nin 2 yıldır Nevşehir'de var olduğunu ancak bu kısa sürede Nevşehir'e getirdiği yenilikler ve farklı vizyon ile Nevşehir'de Bahçeşehir Koleji'nin çok önemli işler yaptığını belirten Güvenç, hem akademik hem de sosyal anlamda öğrencileri geliştirdiklerini ve öğrencilere farklı bakış açıları kazandırdıklarını belirtti. Gelişen ve değişen dünyaya öğrenci yetiştirdiklerini söyleyen Kadri Güvenç; sadece akademik başarı ile yetinmeyen, kendini bilen, yetiştiren ve sosyal anlamda da başarılı olan bireylerin ileride ülkede söz sahibi olabileceklerini belirtti.

Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerini Türk kültüründen koparmadan dünyadaki her kültüre hâkim olarak yetiştirdiklerini açıklayan Güvenç: "Çok daha güzel işler ile Nevşehir'de farklı ve başarılı olmaya ve sadece bildiğimiz işi yapmaya devam edeceğiz, bu süreçte bize destek veren, çok yoğun ilgi ile kayıt yaptıran ve kontenjanlarımızı dolduran Bahçeşehir Koleji'ni tercih eden herkese teşekkür ediyoruz, bu büyük aile sizinle çok daha güzel olacak! " dedi.