Kayseri’de farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların yetkililerinden oluşan heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Albatros Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İlhan, System Hastanesi Ortopedi ve Mikrocerrahi Kliniği Direktörü Op. Dr Emre Yurdakul, AAZ Güvenlik Sistemleri ve ZAFES Dış Ticaret Yönetici ortağı Fatih Demirci ve Kayseri Barosu Avukatı Sami Akkılıç, Kayseri ve Nevşehir’de yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi vererek, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin yürütmüş olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ve memnuniyet verici bulduklarını belirttiler. Bu kapsamda da üniversitenin akademik imkanlarından faydalanmak istediklerini sözlerine eklediler.

İş insanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden ve üniversite olarak her alanda olduğu gibi sektörel alanda da araştırma ve geliştirme çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ise, üniversitenin sahip olduğu imkanlar doğrultusunda yürütülebilecek çalışma ve projelere gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.