Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 32 sözleşmeli personel alacak.

Büro personeli, şoför, destek personeli, güvenlik görevlisi, Teknisyen, Aşçı, Mühendis vs. toplamda 32 sözleşmeli personel alımı için ;

Son başvuru tarihi: 12 Eylül 2022

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğünden:

4/B'Lİ (SÖZLEŞMELİ) PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemize bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre; lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu (P3), ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu P(93) puanı ve ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS (B) grubu (P94) puanı esas alınmak suretiyle 32 (otuz iki) adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

29.08.2022 Tarihli Resmi Gazete'de Yayımlanan Sözleşmeli Personel İlanımıza Başvuracak Adayların Dikkatine!

* Başvuru yapacak tüm adaylara yardımcı olması amacıyla Başvuru Kılavuzu hazırlanmıştır. Aşağıda yer alan linke tıklayarak başvuru kılavuzuna ulaşabilirsiniz.
* Başvuru sürecinde kullanacağınız formlara ait linkler aşağıda yer almaktadır.
* Öncelikle başvurmak istediğiniz pozisyon/unvan ile ilgili nitelikleri karşıladığınızı kontrol etmeniz başvuru esnasında ve sonrasında mağduriyet yaşamamanız açısından önemlidir.
* İlanda yer alan genel ve pozisyonların karşısında yazan özel nitelikleri karşılıyorsanız istediğiniz pozisyon/unvana; sadece birine olmak kaydıyla başvurabilirsiniz.
* Başvuru süreci ilanda yazan takvim doğrultusunda ilerleyecektir ve yardımcı kaynak olarakta kılavuzdan yardım alabilirsiniz.
* Başvuruda bulunmayı düşünen aday adayları evraklarını şahsen ve elden teslim edeceklerdir.
* Evraklarını eksiksiz tamamlayan ve Üniversitemize şahsen başvuruda bulunacak adayların izleyeceği yol:
1) Evraklarla birlikte başvuru formu doldurularak görevli memura teslim edilip ön kontrolü sağlandıktan sonra, Üniversitemiz gelen evrak servisine teslim ederek evrak sayısı alacaklardır.
2) Evrak sayısı alındıktan sonra belgeler gelen evrak birimine teslim edilip almış olduğunuz sayıyla birlikte evraklarınızın ön kontrolünü sağlayan memura teslim etmeniz gerekmektedir.
3) Evrak sayısını teslim ettikten sonra ön başvuru süreciniz tamamlanmış olup süreç takvimini sitemizden takip etmeniz gerekmektedir. Başvurunun hiçbir aşamasında tebligat yapılmayacak olup web sayfamızdan başvurunuzu takip etmeniz gerekmektedir.

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

BELGELER:

  1. Başvuru Formu
  2. KPSS Sonuç Belgesi
  3. Adli Sicil Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  4. Sertifika, Belge, Ehliyet v.b. (Başvurulan pozisyon için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti)
  5. Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü veya resmi veya özel kuruluşlardan alınmış iş deneyim belgesi.
  6. Askerlik Durum Belgesi (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  7. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  8. Diploma veya Mezun Belgesi, (E-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  9. Başvuru süresi içinde alınmış boy uzunluğu ve Beden Kitle Endeksini gösterir belgenin aslı. (Koruma ve Güvenlik Görevlisi için)

      10. 1 adet vesikalık fotoğraf.

      11. Yabancı Dil Yeterlilik Belgesi (Programcı pozisyonu için)