Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Sanat Düşünce Eğitim Derneği ( SADED) arasında “Gençlik Değerlerini Keşfediyor “ Konferans Programları iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR ve Sanat Düşünce Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Fatih ANDI tarafından imzalanan protokol kapsamında; “Büyük Gelecekler Büyük Geçmişlerin Bilgi ve Birikimiyle Kurulur” sloganıyla eğitim öğretim hayatımız ile kültür ve edebiyat dünyamıza yeni bir ses, yeni bir renk katmak amacıyla etkinlikler ve konferans programları düzenlenecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, milli ve manevi değerleri benimsemiş olarak yetişen gençlerimizin medeniyet inşasında önemli katkı sağlayacağını belirterek “Gençlik Değerlerini Keşfediyor” Konferans Programları kapsamında yapılacak olan etkinliklerin öğretmen ve öğrencilerimizin moral ve motivasyonuna olumlu etkileri olacak bilgi ve düşünce paylaşımı olacağını ifade etti.

İmzalanan protokolün ardından İl Milli Eğitim Müdürü Sayın DEMİR, Sanat Düşünce Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Fatih ANDI’ya bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.