Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nde, ‘Dekanlık’ devir teslim töreni yapıldı.

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlık makamında yapılan törene; Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevini yürütmekte iken özel nedenlerle dekanlık görevinden ayrılan Prof. Dr. Sevgi Özcan, Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Bayram Deviren ile Fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Sevgi Özcan “Yürütmekte olduğum görevi gönül rahatlığı içerisinde yeni Dekanımız Prof. Dr. Bayram Deviren hocamıza teslim etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyim. Kendisine bir kez daha yeni görevinin hayırlı olması ile birlikte güzel ve başarılı çalışmalar diliyorum.

Bugün buradaki bu heyecanımız ve mutluluğumuz 2021-2022 eğitim – öğretim yılında Fakültemizin ilk öğrencilerini kabul ederek eğitim ve öğretime başlayacağı gün inşallah katlanarak artacaktır. Bu vesileyle Fakültemizin kurulmasından bugünlere gelmesine vesile olan ve şahsıma güvenerek Diş Hekimliği Fakültemize Dekan olarak görevlendiren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin başta olmak üzere, sayın hocalarımıza, görev yaptığım süre boyunca birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm personel arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonrada Diş Hekimliği Fakültemiz ile birlikte üniversitemize akademik olarak katkıda bulunmaya devam edeğim” diye konuştu.

Prof. Dr. Bayram Deviren ise kendisine emanet edilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, “Öncelikle bu görevi şahsıma layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semih Aktekin’e bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte yaşadığımız bu heyecanı ve mutluğu sayın hocamızın da belirttiği gibi önümüzdeki eğitim – öğretim yılında alacağımız ilk öğrencilerimizle birlikte daha da taçlandıracağız. Prof. Dr. Sevgi Özcan ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederken, bizlere emanet edilen bu görevi hep birlikte layıkıyla yerine getireceğimizi ve güzel işlere imza atacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Prof. Dr. Bayram Deviren görevi,  Prof. Dr. Sevgi Özcan’dan teslim aldı.